Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentice

'Svijet je tvoj': Studentica napisala pismo kćeri koju nema

Objavljeno 10.11.2016.

Studentica Sveučilišta Simpson, Sydney Davis, napisala je pismo imaginarnoj kćeri o tome kako bi je odgajala, kad bi bila njena majka.

Priče hrabrih studentica: Kako je studirati kad te kod kuće čeka dijete

Objavljeno 03.11.2016.

Kako god okrenemo – studirati nije lako, a zamislite tek kako je studirati u trudnoći ili dok vas kod kuće čeka beba. Uz uobičajene akademske obaveze koje su nam svima poznate, ove hrabre majke studentice kod kuće moraju obavljati neke sasvim drugačije zadatke.

Sandi, Novković, Šimić: Sex simboli koji su 90-ih mamili uzdahe studentica

Objavljeno 11.10.2016.

Rekli bi ljudi da 'svako vrijeme nosi svoje' što se može primijeniti i na to kakvi su frajeri 'imali prođu' u pojedinim desetljećima. Govorimo o poznatim simpatijama za kojima su cure prije više od 16 godina totalno poludjele i lijepile njihove postere iznad kreveta.

Studentice se sve češće 'druže' s bogatim frajerima koji im plaćaju faks i ostale troškove

Objavljeno 31.05.2016.

Dugovi se gomilaju, stanarina se mora platiti, jednako kao i hrana, skripte i sve ostalo što je potrebno jednom studentu. Država po običaju kasni sa stipendijama, a i roditeljima kasni plaća i mirovina. Novca nikad dosta. I što sada? Možda je sugar daddy rješenje?

Studentica objasnila 'zašto je Studentski zbor bio i bit će glas SC-a'

Objavljeno 17.02.2016.

Studenti su još uvijek izgubljeni u plaćanju i domskome smještaju...

13 tajni koje ljubomorno čuva svaka studentica

Objavljeno 08.12.2015.

Možda još uvijek svi ne znaju, ali tako je. Djevojke nisu savršene, uvijek dotjerane, reprezentativne, glatke, mirisne i jednostavne. Djevojke također imaju svoje male tajne.

Tetovirane studentice imaju više samopouzdanja, ali to nije sve...

Objavljeno 01.12.2015.

Novo istraživanje pokazuje da je ukrašavanje tijela svojevrsna emocionalna terapija mladim djevojkama koje su pretrpjele snažnu emocionalnu bol.

Studentica o terorističkim napadima u Parizu: 'Oprostite nam što su sada došli po vas'

Objavljeno 17.11.2015.

Facebook objava studentice Roue Naboulsi sa Sveučilišta u Sussexu podijeljena je više od osam tisuća puta, a u međuvremenu je uklonjena s te društvene mreže. Još uvijek je dostupna na njenom blogu, ali i brojnim drugim portalima koji su je odlučili prenijeti.

Apsolventsko iz bajke: studentice iz Hrvatske vladaju Grčkom

Objavljeno 02.10.2015.

Stiglo nam je ono svima dobro znano doba godine kad zanosne hrvatske studentice pohrle u Grčku i onima koje u Lijepoj našoj već hlade jesenje kiše, griju srca vrućim fotografijama s nekih od najljepših plaža svijeta!

Studentski poslovi u SAD-u: tri studentice o svom iskustvu života u američkim velegradovima

Objavljeno 04.08.2015.

Sandru, Tamaru i Saru, iako se ne poznaju, spaja jedinstveno iskustvo života u Americi za koji su dobile priliku putem programa Work and Travel, koji studentima omogućava dobivanje dokumenata potrebnih za legalan rad na određenim poslovima u SAD-u. Tri mjeseca rada i mjesec dana putovanja mnogim studentima predstavlja priliku koju ne žele propustiti.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se