Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentice

Istraživanja pokazala - kako su financijski problemi povezani s poremećajem u prehrani

Objavljeno 24.02.2015.

Istraživanja su pokazala da su studentice, koje imaju financijskih problema, sklonije poremećajima u prehrani.

Studentice zaglavile na aerodromu pa priredile show!

Objavljeno 16.02.2015.

Što radiš kada 13 sati zaglaviš na aerodromu? Svladaš Beyonce-inu koreografiju i pripremiš show za sve nesretnike koji čekaju svoje letove!

Ima li studentica pravo na porodiljnu naknadu?

Objavljeno 04.02.2015.

Ako i tebe zanima ostvaruju li redovite studentice pravo na porodiljnu naknadu u slučaju da ostanu trudne, pročitaj što piše u 'slovu zakona'.

Sve više žena upisuje fakultete

Objavljeno 04.02.2015.

Prijave za fakultete za ovu jesen u porastu su za 2%, a rast je gotovo u potpunosti potaknut povećanim brojem djevojaka i žena koje se prijavljuju na fakultete.

Afera Facebook se nastavlja: studentice su mogle proći i 'gore'

Objavljeno 11.12.2014.

Razmotrit će se odluka povjerensta Ekonomskog fakulteta o kaznama za tri studentice, a sve će biti odlučeno na sjednici 16. prosinca.

Kažnjena studentica ekonomije: 'Kaznili su me zbog mišljenja. Ne, neću se ispričati!'

Objavljeno 10.12.2014.

Studentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta 12 mjeseci ne smije na ispite. Strahuje od gubitka studentskih prava. Druge dvije cure kaznili su sa 6 i 9 mjeseci.

Komentirale zaposlenice u referadi: studentice suspendirane s Ekonomije zbog komentara na Facebooku

Objavljeno 09.12.2014.

Fakultetske referade jedno su od onih mjesta frustracije za svakog studenta. Gužve, neljubazne tete, ali i prekratko radno vrijeme zadaju glavobolje svaki put kad treba otići po neku potvrdu, štambilj ili obrazac.

Studentice feministkinje pokrenule 'Klub ružnih djevojaka'

Objavljeno 03.12.2014.

Prije nekoliko dana su članice feminističke udruge pri Royal Halloway University-u načule ružne komentare o sebi te reagirale na neuobičajen i zabavan način.

Elitne prostitutke u Srbiji – studentice i intelektualke

Objavljeno 29.10.2014.

Portal Mondo već neko vrijeme istražuje prostituciju u Srbiji, a u nastavku su se pozabavili prostitucijom u klubovima i hotelima, salonima za masažu, i takozvanom ‘elitnom prostitucijom’. U policiji kažu da je prostitucija po klubovima postojala i prije, ali da je sada popularna elitna prostitucija i žene koje se predstavljaju kao starlete, manekenke, plesačice, studentice...

Šokantni rezultati istraživanja: studenti sve češće svoje kolegice tretiraju kao 'meso'!

Objavljeno 22.09.2014.

Novinar Tom Rawstorne proveo je istraživanje po britanskim svučilištima i došao do šokantnih zaključaka: seksualno uznemiravanje i zlostavljanje među studentima je u značajnom porastu!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se