Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentice

Studentice besplatno dijele kondome, prijete im sankcije

Objavljeno 03.04.2013.

Nekoliko studentica s Boston Collegea organiziralo se i u svojim studentskim sobama napravile takozvana 'slobodna mjesta', mjesta na kojima tko god to želi može dobiti besplatan kondom. Ovo ih je proslavilo među studentskom populacijom, ali se ravnateljstvu koledža nimalo ne sviđa.

Djevojke pokazuju grudi u znak podrške kolegama studentima

Objavljeno 24.01.2013.

Košarkaška momčadi Sveučilišta Kansas ovih je dana dobila nesvakidašnju potporu od svojih obožavateljica. Djevojke su na Twitteru kreirale profil KUBoobs, a na njemu objavljuju ni manje ni više nego - fotografije svojih grudi!

Najljepša studentica na svijetu dolazi iz – Mostara!

Objavljeno 07.01.2013.

Dvadesetogodišnja Mia Hasanagić iz Mostara izabrana je za najljepšu studenticu u 2012. godini. 25. po redu izbor za World Miss University održao se u prosincu u Južnoj Koreji, a Hrvatska nije imala svoju predstavnicu.

Studentice i studenti poručuju Mrsiću: Ne izrabljujte nas!

Objavljeno 25.04.2012.

'S jednim se ipak slažemo s vama, ministre – rad kakav vi predlažete nije volontiranje. Koncept koji vi predlažete najtočnije je nazvati rad bez zasnivanja radnog odnosa – mi dodajemo još i potplaćeni, izrabljivački, ponižavajući rad', poručile su studentice i studenti Mrsiću.

Što studentice dulje studiraju, to rjeđe koriste kondome

Objavljeno 29.03.2012.

Kada se radi o seksualnom ponašanju na fakultetu, čini se kako su brucošice najsavjesnije. Naime, kada studentice tek upišu fakultet, često koriste kondome, ali kako provode više vremena studirajući, tako se upotreba kondoma smanjuje.

FEMEN – studentice se golotinjom bore protiv društvenih bolesti

Objavljeno 01.03.2012.

FEMEN je ukrajinska protestna grupa koja se bori protiv seks turizma, seksizma, agencija za ugovaranje brakova, zakona visoke mode te ostalih bolesti modernog društva, a čine je većinom studentice. Posebno su poznate postale nedavno, prilikom održavanja Versaceove modne revije u Milanu.

Zašto se cure srame nekih studentskih smjerova?

Objavljeno 16.03.2011.

Ako završe povijest umjetnosti ili psihologiju samo što si to ne ispišu na čelo. No, ako rasture FER ili Fiziku na PMF-u, spominju to ispod glasa. Tko je tu lud?

Studentica prodaje himen u obrazovne svrhe

Objavljeno 10.01.2011.

Još jedna očajna studentica odlučila je staviti svoje djevičanstvo na dražbu ne bi li pokrila troškove školovanja. I opet Britanka.

Kineskim studenticama seks je poslovna prilika

Objavljeno 03.11.2010.

Kako se polako raspada tradicionalan sustav vrijednosti u Kini, tako i poletne studentice sve više shvaćaju kako studiranje ima višestruke prednosti. Recimo, radiš za studentskog svodnika koji je podvodi novopečenim bogatašima...

Striptizom protiv studentskog stresa

Objavljeno 13.04.2010.

Nervozne ste pred ispit? Pustite nokte i primite se štange. Tako barem glasi savjet sveučilišta u Cambridgeu koje će studenticama ponuditi skoro pa besplatne satove striptiza...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se