Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentske sobe

Novo lice stanovanja u domovima: Nema ćakule na hodnicima, okupljanja u tulumarama, a sanitarni čvorovi i dalje problem – premalo ih je...

Objavljeno 27.05.2020.

Zbog pandemije koronavirusa i prelaska na online nastavu, mnogi studenti sredinom ožujka otišli su kućama, a studentske sobe u domovima ostale su prazne.

Četveronošci ušetali u sobe studenata: U studentski dom Cvjetno s građanima uselili i njihovi LJUBIMCI

Objavljeno 26.03.2020.

Grad Zagreb i širu okolicu u nedjelju ujutro pogodio je potres jačine 5,4 po Richteru.

Kako izgleda tvoja studentska gajba? Zavirili smo u sobe zagrebačkih studenata

Objavljeno 12.10.2016.

Useljenje studenata u stanove i studentske domove se privodi kraju. Odlučili smo zavirili u nekoliko soba kako bi otkrili kako izgledaju mjesta gdje studenti provode najviše vremena te što je za njih najbitnije imati u sobi.

5 super trikova: više prostora u malenoj, studentskoj sobi

Objavljeno 01.10.2015.

Studentske sobice možda nisu prostrane i velike, ali mogu biti tople, vesele i prepune pozitivne energije koje ćeš se kasnije prisjećati samo po lijepim uspomenama.

Studentske sobe u kojima želimo živjeti

Objavljeno 17.06.2015.

Ne želimo biti nezahvalni i reći da nismo zadovoljni studentskim smještajem u Hrvatskoj (premda u pojedinim domovima padaju stropovi), ali ponekad je lijepo maštati.

Studentske sobe u posljednjih stotinjak godina – kako su izgledale?

Objavljeno 10.04.2015.

Studenti se izmjenjuju, ali studentski domovi ostaju vječno; jeste li znali da najstarija soba na Harvardu 'broji' 300 godina?

Sobarice u studentskim domovima

Objavljeno 08.07.2010.

Ideja da vam jednom tjedno u sobu uleti sobarica u halterima, štiklama te vam u maniri cheerleadersice očisti sobu, kupaonicu i odnese smeće dok vi trljate krmeljave oči oko podneva, zvuči totalno nevjerojatno i prihvatljivo. Nekim studentima to je stvarnost...

Što sve studenti zaboravljaju u sobama?

Objavljeno 25.06.2009.

180 cm duga zmija i kostur čovjeka u prirodnoj veličini samo su neke od stvari koje studenti zaborave u svojim sobama kad preko ljeta isele iz njih.




Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se