Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski centar

Novi natječaj u listopadu: Objavljeni rezultati za smještaj u varaždinskom domu – kapaciteti nisu popunjeni

Objavljeno prije 5 dana

Na natječaj se prijavilo ukupno 756 studenata, nepotpunih prijava je bilo 37, a izvan roka su pristigle 2 prijave.

I u student servisima spajaju oko Gospe: Doznajemo u kojim gradovima u ponedjeljak nećete moći podići ugovore

Objavljeno prije 6 dana

Sljedećeg tjedna, u utorak, blagdan je Velike Gospe što znači da se u Hrvatskoj toga dana ne radi. Budući da je ovdje 'običaj' spajati neradne dane s radnima koliko god i kad god je to moguće, izgleda da će se istom 'tradicijom' voditi i pojedini studentski servisi. Naime, neki od njih spojili su ponedjeljak s utorkom pa čak i odlučili raditi skraćeno ovog petka.

Satnice veće nego ikada prije: Zbog manjka radnika u turizmu studentski poslovi cvjetaju

Objavljeno 31.07.2017.

Kuhari, konobari, pomoćni radnici u kuhinji, sobarice, servirke, radnici na recepciji, animatori i promotori – sve su to poslovi koji ovog ljeta obavljaju studenti Sveučilišta u Rijeci i to za cijenu sata veću nego ikad do sada i za uvjete rada kakvi im se do sada nikada nisu nudili.

Šalju hranu i vodu, a nude i smještaj: Sveučilište i SC u Splitu pomažu vatrogascima i unesrećenim građanima

Objavljeno 18.07.2017.

Plamena buktinja koja je okružila Split te okolna mjesta izazvala je paniku, ali i duh zajedništva među Splićanima koji pomažu vatrogascima ugasiti požar. Ovu stihiju je još više širila jaka bura, a u pomoć su uskočili i Sveučilište u Splitu kao i Studentski centar pa su poslali više od tisuću sendviča, vodu i sokove na teren, a evakuiranim građanima ustupili smještaj u domu.

Posao obavljen, a love nema? Evo kako postupiti ako ti poslodavac ne želi isplatiti plaću preko studentskog ugovora

Objavljeno 29.05.2017.

Studentske ugovore podižu studenti, ali i oni koji ne studiraju jer je mnogim poslodavcima povoljnije isplatiti plaću preko studentskog ugovora nego preko ugovora o radu. Nažalost, zakona koji bi regulirao studentski rad još uvijek ne postoji što znači da je ova populacija nezaštićena kad neki poslodavci ne isplate plaću ili odugovlače s ispunjavanjem ugovora.

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Objavljeno 24.05.2017.

Da su student željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu za redom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a line up iz godine u godinu sve bolji.

Drvenoj baraci u sklopu SC-a prijeti urušavanje - članovi Sretne kuće pozivaju na okupljanje

Objavljeno 12.05.2017.

Na temelju elaborata izrađenog u travnju 2017. godine Sanacijski upravitelj naložio je Službi zajedničkih poslova da se isprazne prostori u sklopu Studentskog centra u Zagrebu, a koje su koristile određene službe SC-a, Skate klub, Teatar &TD i dr.

'Networking' prilika za studente: LEAP Summit pretvorit će Studentski centar u oazu inovacija

Objavljeno 13.04.2017.

LEAP Summit je jedna od najvećih internacionalnih konferencija u Jugoistočnoj Europi, a u svibnju dolazi u Zagreb kako bi pružila studentima, poduzetnicima, investitorima i sanjarima priliku za networking, znanje o inovacijama te nove trendove u marketingu.

Heroina na društvenim mrežama: Splitska studentica pobijedila Hrvatski telekom i podigla minimalac

Objavljeno 24.01.2017.

Iako 'aktivizam' na društvenim mrežama ne slovi kao posebno učinkovita metoda mijenjaja nepravde, jednoj je upurnoj studentici ipak pošlo za rukom da sjedeći za računalom promijeni minimalac koji će zarađivati studenti u ovoj firmi.

I ove zime studenti mogu zaraditi čisteći snijeg: prijavite se već sad

Objavljeno 14.12.2016.

Kao i prijašnjih zima, Studentski centar Osijek omogućuje studentima dodatnu zaradu čisteći snijeg na osječkim ulicama.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se