Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski centar

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA: Najveći studentski party na 4 stagea koji će zapaliti SC!

Objavljeno prije 5 dana

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu najavljuje 4. Sveučilišnu brucošijadu - najluđi studentski tulum za nezaboravan početak nove akademske godine.

Objavljen popis studenata koji su ostvarili pravo na jednokrevetne sobe

Objavljeno 06.09.2017.

Studenti i studentice koji su ciljali na jednokrevetne sobe sada mogu i pogledati jesu li ostvarili pravo na smještaj.

Novi natječaj u listopadu: Objavljeni rezultati za smještaj u varaždinskom domu – kapaciteti nisu popunjeni

Objavljeno 11.08.2017.

Na natječaj se prijavilo ukupno 756 studenata, nepotpunih prijava je bilo 37, a izvan roka su pristigle 2 prijave.

I u student servisima spajaju oko Gospe: Doznajemo u kojim gradovima u ponedjeljak nećete moći podići ugovore

Objavljeno 09.08.2017.

Sljedećeg tjedna, u utorak, blagdan je Velike Gospe što znači da se u Hrvatskoj toga dana ne radi. Budući da je ovdje 'običaj' spajati neradne dane s radnima koliko god i kad god je to moguće, izgleda da će se istom 'tradicijom' voditi i pojedini studentski servisi. Naime, neki od njih spojili su ponedjeljak s utorkom pa čak i odlučili raditi skraćeno ovog petka.

Satnice veće nego ikada prije: Zbog manjka radnika u turizmu studentski poslovi cvjetaju

Objavljeno 31.07.2017.

Kuhari, konobari, pomoćni radnici u kuhinji, sobarice, servirke, radnici na recepciji, animatori i promotori – sve su to poslovi koji ovog ljeta obavljaju studenti Sveučilišta u Rijeci i to za cijenu sata veću nego ikad do sada i za uvjete rada kakvi im se do sada nikada nisu nudili.

Šalju hranu i vodu, a nude i smještaj: Sveučilište i SC u Splitu pomažu vatrogascima i unesrećenim građanima

Objavljeno 18.07.2017.

Plamena buktinja koja je okružila Split te okolna mjesta izazvala je paniku, ali i duh zajedništva među Splićanima koji pomažu vatrogascima ugasiti požar. Ovu stihiju je još više širila jaka bura, a u pomoć su uskočili i Sveučilište u Splitu kao i Studentski centar pa su poslali više od tisuću sendviča, vodu i sokove na teren, a evakuiranim građanima ustupili smještaj u domu.

Posao obavljen, a love nema? Evo kako postupiti ako ti poslodavac ne želi isplatiti plaću preko studentskog ugovora

Objavljeno 29.05.2017.

Studentske ugovore podižu studenti, ali i oni koji ne studiraju jer je mnogim poslodavcima povoljnije isplatiti plaću preko studentskog ugovora nego preko ugovora o radu. Nažalost, zakona koji bi regulirao studentski rad još uvijek ne postoji što znači da je ova populacija nezaštićena kad neki poslodavci ne isplate plaću ili odugovlače s ispunjavanjem ugovora.

Ako još niste rezervirali ulaznicu za SCool Fest 2017 – požurite jer nestaju!

Objavljeno 24.05.2017.

Da su student željni partijanja i tuluma s besplatnim upadima najbolje govori broj rezerviranih ulaznica za SCool Fest 2017. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu treću godinu za redom organizira dvodnevni festival za studente na koji je upad besplatan, a line up iz godine u godinu sve bolji.

Drvenoj baraci u sklopu SC-a prijeti urušavanje - članovi Sretne kuće pozivaju na okupljanje

Objavljeno 12.05.2017.

Na temelju elaborata izrađenog u travnju 2017. godine Sanacijski upravitelj naložio je Službi zajedničkih poslova da se isprazne prostori u sklopu Studentskog centra u Zagrebu, a koje su koristile određene službe SC-a, Skate klub, Teatar &TD i dr.

'Networking' prilika za studente: LEAP Summit pretvorit će Studentski centar u oazu inovacija

Objavljeno 13.04.2017.

LEAP Summit je jedna od najvećih internacionalnih konferencija u Jugoistočnoj Europi, a u svibnju dolazi u Zagreb kako bi pružila studentima, poduzetnicima, investitorima i sanjarima priliku za networking, znanje o inovacijama te nove trendove u marketingu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se