Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studentski dom

Potraga: Tko terorizira studente i vrši nuždu pod tuševima doma?

Objavljeno 27.03.2013.

'Ta osoba je već nekoliko puta izvršila veliku nuždu u tuširaoni našeg paviljona. Pod nekoliko puta mislim na više od 5 puta od početka ove akademske godine...'

Smiješni natpisi na vratima studentskih soba

Objavljeno 27.03.2013.

Znamo, ah znamo, malo je mjesta u već i ovako malim studentskim sobama pa se cijeni svaki komadić slobodnog prostora. A što je bolje za izražavanje kreativnosti i maštovitosti od ravne i velike plohe vrata na sobi? Tako je, baš ništa! Vrata studentskih soba tako često postaju ploča, pano ili kako god ih nazvali, na kojoj se nađe svega i svačega. Duhovitost prije svega, stoga evo nekih od najsmješnijih natpisa po studentskim domovima.

Zagrebački studenti organiziraju 'Noć palačinki'

Objavljeno 12.03.2013.

Studenti S.D. Stjepan Radić za 23. ožujka organiziraju 'Noć palačinki'. Tim povodom pozivaju sve svoje sustanare, svaki paviljon, svaki kat, svaki hodnik da sudjeluju u prvoj Noći palačinki.

Studentska soba tri sa tri – kako je organizirati?

Objavljeno 23.11.2012.

Preseljenje u malenu studentsku sobu za mnoge je pravi šok. Ipak, radi se o najjeftinijem rješenju pa ne čudi da se svake godine u studentskim domovima traži mjesto više. No, kada krene gomilanje stvari koje donesemo od kuće, uvidimo kako je to veoma malen prostor u koji stane samo najnužnije. 'Manje je više' neka bude vaša misao vodilja kod uređenja ovog životnog prostora.

Speed dating – novi način dolaska do (dobrog!) cimera

Objavljeno 26.04.2012.

Treba vam cimer jer morate s nekim podijeliti troškove stanarine i režija? Što vam preostaje u Lijepoj našoj? Možete dati oglas u kakav oglasnik ili isprintati par rečenica o potrebi za novim cimerom i objesiti ih po tramvajima i stupovima uz cestu. No, Nijemci kao Nijemci, uvijek su ispred nas pa tako i u rješavnju ovog problema. Naime, u gradu Würzburgu počeli su organizirati tzv. speed-dating među studentima koji traže cimere. Evo o čemu se radi.

Što izbjegavati na spojevima dok ste na faksu?

Objavljeno 19.04.2012.

Mnogi odlaze na fakultet kako bi stekli znanja i doista studirali, no još ih više odlazi kako bi se odmaknuli od roditelja i zabavljali. Lude studentske zabave naširoko su poznate, a ljubovanje jedan od sastavnih dijelova istih. Budući se radi o vrlo intenzivnom razdoblju, razdoblju za kojim jedni kasnije žale, a drugi pak žale za onim što su tada učinili, saznajte što svakako ne biste trebali činiti kako ne biste dospjeli u skupinu ovih drugih.

 9 razloga zašto apsolutno morate studirati

Objavljeno 17.05.2011.

Nije lako studentima, pogotovo kada su svakodnevno suočeni s nerješivim pitanjima poput hoću li danas na grah ili na pizzu i u kojoj fotokopirnici se manje čeka na red. Budući mozgovi nacije već godinama stoje razapeti između automata za kavu, konzultacija u birtiji i propuha u indeksu. Evo par situacija u kojima se zatekao apsolutno svaki vlasnik iksice i iz nekog razloga preživio...

Otvoren novi paviljon u studentskom naselju ''Stjepan Radić'' u Zagrebu

Objavljeno 13.09.2010.

U Studentskom naselju "Stjepan Radić" u Zagrebu danas je svečano otvoren novi paviljon s 364 nova mjesta za studente doktorskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Sobarice u studentskim domovima

Objavljeno 08.07.2010.

Ideja da vam jednom tjedno u sobu uleti sobarica u halterima, štiklama te vam u maniri cheerleadersice očisti sobu, kupaonicu i odnese smeće dok vi trljate krmeljave oči oko podneva, zvuči totalno nevjerojatno i prihvatljivo. Nekim studentima to je stvarnost...

Studentice opomenute zbog (pre)glasnog seksa

Objavljeno 22.02.2010.

30-tak stanarki u studentskom domu žalilo se na buku i preglasnu spolnu aktivnost svojih susjeda...
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se