Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom studiranje

Online studiranje: Sve je više virtualnih studenata

Objavljeno 12.05.2011.

Distance learning iliti online studiranje je jedna od onih obrazovnih grana gdje realnost uvijek nadmašuje prognoze. Nitko nije slutio da će stvar uzeti toliko maha i biti sve popularnija tako munjevito. 95 posto online studenata pronalazi svoj faks preko Googlea...

Studiranje u Švedskoj od sada zaboravite

Objavljeno 30.03.2011.

Svi koji su mislili danas sutra otići u Švedsku na studij imaju sada jednu stvar manje za razbijati glavu. Šveđani su odlučili drastično naplaćivati akademske programe za sve ne - EU građane.

Svi redovni studenti besplatno će studirati

Objavljeno 29.03.2011.

Definitivno je usvojen prijedlog da čitav studij bude besplatan za sve studente koji redovito studiraju, a za ostale iznos maksimalne upisnine ne bi smio prelaziti 60 posto prosječne plaće...

Zašto se cure srame nekih studentskih smjerova?

Objavljeno 16.03.2011.

Ako završe povijest umjetnosti ili psihologiju samo što si to ne ispišu na čelo. No, ako rasture FER ili Fiziku na PMF-u, spominju to ispod glasa. Tko je tu lud?

Studenti, izbjegavajte

Objavljeno 01.03.2011.

Evo ukratko savjeta koji britanskim studentima upućuju iz Russel Groupa, izdavača koji svake godine radi vodič za upis na dvadesetak najprestižnijih falkulteta. Ako baše ne morate upisivati povijest umjetnosti, fotografiju, dizajn ili studije medija – nemojte!

Brucoši zreli za psihologa?

Objavljeno 08.02.2011.

Studentski psiholog mnogima već postaje najbolji kolega. Velika anketa američkog instituta za visoko školstvo pokazuje kako je brucoška ekipa sve nestabilnija emocionalno...

Studentica prodaje himen u obrazovne svrhe

Objavljeno 10.01.2011.

Još jedna očajna studentica odlučila je staviti svoje djevičanstvo na dražbu ne bi li pokrila troškove školovanja. I opet Britanka.

Božić proveli u fakultetskom pritvoru

Objavljeno 29.12.2010.

Od svih engleskih studenata koji su ovoga mjeseca prosvjedovali po većim gradovima, posebice u Londonu, najdalje je otišla skupina iz Kenta...

Kad je prekasno za faks?

Objavljeno 10.12.2010.

Do prije dvadesetak godina nezamislivo, danas je najnormalnija stvar da tridesetgodišnjaci i četrdesetgodišnjaci upisuju fakultete. Nikad nije kasno za indeks, a ponajmanje sada.

Reakcije na članak o reputaciji fakulteta

Objavljeno 04.12.2010.

Članak "Faksevi s najgorom reputacijom" podigao je dosta prašine ovaj tjedan i izazvao mnoštvo vaših komentara i kritika.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se