Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom subvencionirana prehrana

Opet oduševili studente: I BEZ SUBVENCIJE na iksici do ručka i večere za samo 15 KUNA!

Objavljeno 16.07.2020.

Ljetni ispitni rok uskoro završava, a većina studenata napustit će svoj smještaj u domu i vratiti se u obiteljsko gnijezdo.

Nema mamine kuhinje za te pare! Privatni ugostitelji ne žele hraniti studente – otkrivamo i zašto

Objavljeno 03.12.2019.

U svim krajevima Hrvatske, sve je manje zainteresiranih privatnih davatelja usluga subvencionirane prehrane studentima jer, kako navode, to im se ne isplati. Cijene nabave hrane su iz godinu u godinu sve više, troškovi veći, a cijena studentskoga menija mora ostati ista. Uz to, većina kao osnovi problem ističe upravo PDV.

Još jedan grad u kojem ih nitko ne hrani: Bez menze i subvencioniranog obroka i karlovački studenti

Objavljeno 10.10.2019.

Studenti Veleučilišta u Karlovcu ostali su bez menze nakon što dosadašnji ugostitelj s Ministarstvom znanosti i obrazovanja nije sklopio novi ugovor za pružanje usluge subvencionirane prehrane u ovoj akademskoj godini. No, još je tragičnije da se na potom objavljeni javni poziv za pružanje te usluge nitko nije javio.

Odlične vijest za sve koji studiraju u 'malom Oxfordu': Uskoro će dobiti iksice i priliku da klopaju u finom restoranu

Objavljeno 22.01.2018.

Još u studenom 2016. godine, u Osijeku je otvoren Sveučilišni integrirani preddiplomski i diplomski studij dentalne medicine pri Medicinskome fakultetu u Osijeku.

Nije dovoljno upisati višu godinu: Znaš li kada možeš ostati bez sredstava na x-ici?

Objavljeno 07.11.2017.

Svaki redovni student računa na pogodnosti koje mu omogućavaju studentska prava, a pravo na subvencioniranu prehranu jedno je od najdražih i najčešće korištenih među njima.

Studenti u Čakovcu napokon mogu odahnuti: odlučeno gdje će biti nova menza

Objavljeno 21.10.2016.

Nakon što je vijest o tome da su studenti koji se školuju na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu i odsjeku Učiteljskog fakulteta u Čakovcu ostali bez studentske menze odjeknula u medijima, održan je radni sastanak kojim je ovaj problem napokon riješen.

Iako imaju veća prava prehrane, nemaju ih gdje iskoristiti: studenti u Otočcu bez menze

Objavljeno 13.05.2015.

Studentski zbor Gacke oglasio se o problemu studenata koji studiraju u Otočcu. Iako studenti Grada Otočca posebnom odlukom ministra imaju veću razinu prava prehrane, paradoks je u tome što ta prava nemaju gdje iskoristiti. Čemu pusti iznosi na iksicama, ako ih nemaju gdje provući? Dosad ih je odbio Učenički dom Otočac, ali i neimenovani hotel.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se