Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom sveučilišta

Campus roštiljada: Studenti roštiljali u humanitarne svrhe

Objavljeno 29.05.2015.

Za natjecanje u pripremi roštilja prijavilo se 14 četveročlanih ekipa. Uz studente mogli su se natjecati i profesori i asistenti, a tko je napravio najukusniji i najoriginalniji roštilj sinoć je odlučio žiri sastavljen od dekana fakulteta, organizatora i rektora.

'Zlatna groznica' na Fejsu: studenti šalju poruke kolegama koje bi htjeli 'bariti' prije nego diplomiraju

Objavljeno 28.05.2015.

Studenti s nekoliko britanskih sveučilišta pokrenuli su 'Gold Rush' stranicu na Facebooku na kojoj studenti ostavljaju seksi ponude kolegama s kojima bi se voljeli spetljati i zabaviti prije diplome. 'Gold Rush' je oglasna ploča za sve potencijalne ljubavnike.

Robotska stražnjica pomaže studentima medicine

Objavljeno 28.05.2015.

Čačkanje po tuđem tijelu nikada više neće biti jednako...

Odaberi fakultet i stipendiju: nova besplatna tražilica školarina na sveučilištima diljem Europe

Objavljeno 28.04.2015.

Počnite s pretragom! Najveća online platforma za fondacije sadrži preko 12.000 školarina u zemljama EU vrijednih ukupno 27 milijardi eura!

Najljepša sveučilišta diljem svijeta

Objavljeno 27.04.2015.

Jeste li ikada maštali o tome da studirate na najstarijem sveučilištu u Belgiji? To ne bi bilo nimalo neobično jer je Katholieke Universiteit jedno od najljepših sveučilišta svijeta.

Performans koji odaje počast poginulim studentima: 147 sekundi za Keniju

Objavljeno 14.04.2015.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu organizira javni performans kojem je cilj skrenuti pozornost na tragediju i studentske žrtve terorizma, senzibilizirati javnost i potaknuti na širu raspravu civilnog sektora, javnih institucija i akademske zajednice o događaju u Keniji i kontekstu sukoba u kojemu se tragedija dogodila.

Volontiraj i ti na ovogodišnjoj Kampusijadi!

Objavljeno 08.04.2015.

Organizacijski odbor Kampusijade, sportskog natjecanja studenata Sveučilišta u Zagrebu te visokih škola i veleučilišta, ovoga tjedna je objavio datum održavanja ove velike manifestacije. Kampusijada 2015. održat će se 28. svibnja na kampusu Borongaj, Zagreb.

Traju još danas: hoćeš li izaći na izbore za Studentski zbor?

Objavljeno 26.03.2015.

Znaš li da se, ukoliko studiraš u Zagrebu, održavaju izbori za Studentski zbor? Izbori su započeli jučer, 25. ožujka, a glasovati možeš i danas, 26. ožujka.

Top sveučilišta u Velikoj Britaniji za laboratorijske testove godišnje iskoriste milijun životinja

Objavljeno 13.03.2015.

Šest velikih i prestižnih britanskih sveučilišta odgovorno je za otprilike milijun znanstvenih eksperimenata koji se svake godine provedu na životinjama, pokazale su nove brojke. Laboratoriji koji testiraju na životinjama sa sveučilišta u Edinburgu, Oxfordu, Cambridgeu te UCL i Imperial College prednjače sa čak 55% sveukupnih eksperimenata na svim britanskim sveučilištima.

Online predavanja - američka sveučilišta odgovaraju na pitanja studenata o studiranju u SAD-u

Objavljeno 11.03.2015.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u ožujku organizira drugu ovogodišnju seriju online predavanja i obrazovnih savjetovanja u kojima će sudjelovati predstavnici američkih sveučilišta. Hrvatskim učenicima i studentima predstavit će se University of California, San Diego koje zauzima visoko 14 mjesto na prestižnoj listi rangiranja svjetskih sveučilišta Academic Ranking of World Universities.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se