Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tajne

Što kultnu 'Savu' čini toliko posebnom? Studentica otkriva sve tajne najvećeg studentskog doma u Hrvatskoj

Objavljeno 18.10.2018.

Život u studentskom domu se itekako razlikuje od onoga kada živite s roditeljima, a prisutna je velika razlika i kad se radi o životu u stanu (s cimerima ili bez njih). Ipak, svi koji studiraju u Zagrebu, znaju kako je život u studentskom domu Stjepan Radić, često zvanom 'Sava', posebno iskustvo.

Cmok&bok: Ljubite se bez srama na skrivenim mjestima tijekom Adventa u Zagrebu

Objavljeno 07.12.2016.

Poznavatelji engleskog jezika znaju da je izraz 'Kiss and tell' popraćen negativnom konotacijom, ali u 'režiji' ekipe iz agencije Bruketa&Žinić dobiva sasvim novu asocijaciju. 'Cmok&bok' je nova ruta uklopljena u mobilnu aplikaciju Zagreb Be There koja vam omogućava da se poljubite na zagrebačkim skrivenim mjestima.

Danju studira, a navečer se penje na pozornice: Studentica otkriva sve tajne hrvatskih go-go plesačica

Objavljeno 15.06.2016.

Go-go plesačice nisu plesačice oko šipke, iako se i tome mogu prilagoditi, ako to nalaže scenografija i koreografija nastupa.

Tajne najuspješnijih studenata - radiš li i ti ove stvari?

Objavljeno 01.06.2016.

Jedan od najčešćih zahtjeva ovog, modernog doba je: biti uspješan. Tako danas nije dovoljno samo studirati, potrebno je u tome biti izrazito uspješnim kako bismo se izdvojili gomile.

Nitko ne mora znati: 14 tajni koje čuvamo od svojih cimera

Objavljeno 29.02.2016.

Tajne – svi ih imamo! One mračne čuvamo samo za sebe, a neke su nevine, bijele laži kojima se provlačimo kroz svakodnevicu.

Nisu nimalo 'obične': Smeđe oči kriju mnoge tajne

Objavljeno 12.01.2016.

Nedavna istraživanja pokazala su da osobe smeđih očiju imaju neke tajne moći kojih najčešće nisu ni svjesne.

13 tajni koje ljubomorno čuva svaka studentica

Objavljeno 08.12.2015.

Možda još uvijek svi ne znaju, ali tako je. Djevojke nisu savršene, uvijek dotjerane, reprezentativne, glatke, mirisne i jednostavne. Djevojke također imaju svoje male tajne.

Majstori zanata: Tajne navike najuspješnijih studenata

Objavljeno 13.11.2015.

Do odličnih ocjena dolazi se napornim radom, osim ako nisi rođeni genijalac kojemu je formalno obrazovanje oduvijek bilo dosadno i nezahtijevno. Kolegiji mogu biti teški, dosadni i komplicirani, a isto vrijedi i za profesore.

Imate tajnu koju ne možete povjeriti nikome: šapnite je

Objavljeno 25.03.2014.

Svatko od nas ima barem jednu od onih tajni zbog koje se pržimo jer je želimo nekome reći, ali se malo manje želimo nositi s posljedicama takve izjave jednom kad je “vani”.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se