Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tehnologija

Studij pivarstva u Karlovcu: 180 ECTS-a, 50% prakse i puno, puno piva

Objavljeno 18.02.2016.

Među omiljena pića studenata definitivno spada pivo, alkoholno piće dobiveno nepotpunim vrenjem vodenog ekstrakta ječmenog ili pšeničnog slada uz dodatak hmelja.

17 poruka koje će ti mama poslati dok si na faksu

Objavljeno 24.09.2015.

Za roditelje je trenutak kad dobiješ diplomu trenutak potpunog ponosa i osjećaja osobnog ostvarenja, ali je cijeli put dok do toga ne dođeš prepuno stresa, osjećaja nostalgije, zabrinutosti i čežnje, pogotovo ako si odselio/la iz obiteljskog doma u onaj studentski.

Bez mobitela, kompjutera i interneta – kako je studiranje izgledalo 90-ih godina?

Objavljeno 11.05.2015.

Želiš kolegici javiti da kasniš na predavanje? Pošalji joj poruku na WhatsApp. Imaš poteškoća pri pisanju seminara? Obrati se profesoru putem e-maila. Gladan si u 2 ujutro nakon višesatnog učenja? Uzmi mobitel i naruč pizzu. No, stvari nisu uvijek bile tako jednostavne.

Studentica informatike upozorava: ovo nikad nemojte reći 'geeketama'

Objavljeno 15.04.2015.

Znanost, matematika i tehnologija su muški posao - jedna je od predrasuda koje su ostale gotovo nepoljuljane čak i u 21. stoljeću. Međutim, sve je više inicijativa koje to žele promijeniti, od male škole programiranja za djevojčice uz vodstvo omiljenih animiranih princeza do konkretnih akcija koje ženama s tehnoloških sveučilišta pomažu da se bolje snađu u pretežno muškom okruženju.

Više ljudi ima mobitel nego četkicu za zube - tehnološki 'vjerovali ili ne'!

Objavljeno 24.04.2014.

Kada bi LinkedIn i Google+, WhatsApp, Tencent i Facebook društvene mreže okupile sve svoje korisnike na jednom mjestu brojile bi jednako korisnika kao deveta, sedma, peta, četvrta i treća najmnogoljudnija zemlja svijeta!

Mars protiv Venere na društvenim mrežama i u mobilnoj tehnologiji

Objavljeno 18.04.2014.

Da žene i muškarci različito koriste društvene mreže i tehnologiju, pokazuje i ova infografika koju je, za financesonline.com kreirala Ruby Media Corporation, a koja prikazuje različita ponašanja i razloge korištenja mobitela i društvenih mreža u slučaju oba spola.

Tehnologija koju pogrešno koristite svaki dan!

Objavljeno 03.02.2014.

Ovi 6 savjeta promijenit će vam život (barem onaj dio vezan uz korištenje pametne i svake ostale tehnologije)!

Izišao je Idesh!Book, novi digitalni magazin

Objavljeno 16.08.2011.

Idesh.net pokrenut je prije gotovo pet godina i najpopularniji je domaći portal namijenjen muškoj publici kao i svima koji uživaju u tehnologiji, filmu, zabavi i zanimljivostima koje donosi...

Budućnost u obrazovanju: Računala će zamijeniti profesore

Objavljeno 09.05.2011.

Suosnivač Applea Steve Woznika ima genijalnu viziju školstva u budućnosti. Svatko će imati privatnog profesora, u totalno individualiziranom procesu učenja. Doduše, profa će biti komp

Studenti su na gadgete i internet 'navučeni' kao narkomani na droge

Objavljeno 13.04.2011.

Simptomi s kojima su se suočili studenti kojima je oduzeta sva tehnologija, uspoređuje se s onima koje su osjetili ovisnici o drogi i cigaretama, prolazeći kroz 'cold turkey' ili apstinencijsku krizu, zaključak je studije.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se