Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tijelo

FOTO: Dva milijuna glasova odlučilo - ova studentica ima najljepše tijelo na svijetu

Objavljeno 21.12.2017.

Da se spoj upornosti i ljepote mogu isplatiti najbolje dokazuje Ivana Perišić iz Banjaluke, koja je predstavljala BiH na natjecanju 'Miss Model of the World'.

Potražnja veća od ponude: donirajte tijelo studentima medicine

Objavljeno 06.04.2016.

Iako su tek rijetki toga svjesni, studentima medicine je vježbanje na pravim ljudskim tijelima od neprocjenjive vrijednosti, ali potražnja za njima nadmašuje raspoloživost ovih "humanih preparata".

Ove će 10-minutne vježbe učiniti vaš trbuh savršeno zanosnim

Objavljeno 29.03.2016.

Još koji dan i ulazimo u mjesec travanj, sada već ni ljeto ne izgleda tako daleko, zar ne? Nagomilale su vam se masne naslage na trbuhu i ne znate kako ih se osloboditi? U nastavku vam donosimo vježbe koje će vam pomoći u tome, potrebno je samo pravilno ih raditi i biti dovoljno uporan.

Još jedna epizoda: Kako maratonsko gledanje serija utječe na tvoje zdravlje?

Objavljeno 24.03.2016.

Petak je navečer, a tebi se ne ide van. Umjesto toga naručit ćeš pizzu i gledati omiljenu seriju ili najnovije filmove s cimerom/icom ili društvom.

9 stvari koje su bolje od savršenog tijela

Objavljeno 22.02.2016.

Proljeće se bliži, a s njim i toplije vrijeme koje znači samo jedno: manje odjeće kojom sakrivamo sve one kilograme koje smo sakupili tijekom zime i zimskih praznika.

6 intimnih pitanja o tijelu koja se sramiš čak i 'proguglati'

Objavljeno 04.12.2015.

Svi smo to prošli: primijetiš na svom tijelu nešto što ti se učini čudnim, ali ti je jako neugodno pitati nekoga uživo, a ponekad ti je toliko neugodno da nećeš čak ni 'proguglati' to što te muči ili zanima.

4 razloga zbog kojih se tvoje tijelo mijenja tijekom studiranja

Objavljeno 19.11.2015.

Studiranje nosi nove izazove za tvoje tijelo i um: od povećanog opterećenja obavezama do manjka sna.

Evo što se dogodi (u) tvome tijelu kad popušiš joint

Objavljeno 06.08.2015.

Marica je najčešći drug of choice za većinu mladih koji su voljni eksperimentirati, a diljem planete postoje akcije kako bi ju se legaliziralo ili dekriminaliziralo. Koriste ju pecijenti u terminalnim fazama teških oboljenja, a navodno ne narušava naše zdravlje već ga i poboljšava.

Skini šuze i reci 'ommmm': Zašto bi svi trebali vježbati jogu

Objavljeno 28.07.2015.

Suvremeni način života može biti stresan i užurban stoga je prijeko potrebno redovito se rješavati napetosti, buke u našim glavama i svih suvišnih negativnih misli koje nakupljamo u takvim uvjetima života i rada.

Kako naša tijela svijetle pod različitim emocijama?

Objavljeno 05.03.2015.

Novo istraživanje iz Finske, objavljeno u časopisu Proceedings of the National Academy of Sciences ( PNAS ) iz SAD-a, daje dobru osnovu za razumijevanje kako naše tijelo fizički reagira na različita emocionalna stanja.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se