Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom top lista

Top fakulteti svijeta: Nakon 14 godina titula najboljeg sveučilišta 'preselila' iz SAD-a u Europu

Objavljeno 11.12.2017.

Nakon 14 godina, nijedno američko sveučilište nije se plasiralo na prvo mjesto ljestvice najprestižnijih svjetskih fakulteta koju svake godine objavljuje Times Higher Education.

10 zemalja s najboljim i najsnažnijim sustavom visokog obrazovanja

Objavljeno 23.05.2016.

SAD i Velika Britanija imaju najsnažnije sustave visokog obrazovanja, a pristiže ih i kontinentalna Europa na ovogodišnjoj ljestvici HESS (Higher Education System Strength).

Tipovi vozača koji nas živciraju - jeste li među njima?

Objavljeno 17.02.2014.

Sjećam se kako mi je instruktor vožnje znao govoriti – uživajte u vožnji, to bi trebalo biti lijepo iskustvo! Onda me trenutak poslije toga neka baba pretekla s desne strane, netko bi mi pokazao prosti prst ili mi trubio, a ja bih se zaklela da ću s vozačkom dozvolom u automobil pospremiti i - teleskopsku palicu.

Ovo je 100 najboljih fakulteta na svijetu!

Objavljeno 05.10.2012.

Nova lista najboljih fakulteta na svijetu ima neočekivanog pobjednika. Ispred svjetski poznatih fakulteta, poput Harvarda, Stanforda i Oxforda, našao se fakultet specijaliziran samo za obrazovanje o tehnologiji.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se