Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom turizam

Ministarstvo turizma stipendira mlade, a na 'burzi' 40 tisuća educiranih u turizmu i ugostiteljstvu

Objavljeno 02.12.2016.

Vjerovali ili ne, turističkih radnika je sve manje, a popularnost turističkih škola i fakulteta opada. S druge strane, na 'burzi' trenutno čeka 40 tisuća osoba educiranih u turizmu i ugostiteljstvu...

Hrvatski zavod za zapošljavanje i Lana Jurčević pozivaju mlade da se zaposle u turizmu

Objavljeno 18.07.2016.

Hrvatski zavod za zapošljavanje poziva mlade da se jave za trenutno aktivni program osposobljavanja kuhara, konobara, spremačica i drugih turističkih operativaca.

Ljeto stiže, poslova sve više: U turističkoj sezoni studenti sve traženija radna snaga

Objavljeno 21.04.2016.

Ekonomska situacija i troškovi studiranja, koji su često veliko opterećenje za obitelji, ali i želja za većom samostalnošću, navode studente da vrijeme izvan predavanja i učenja posvete radu.

Kraj Novog kampusa Sveučilišta u Zadru osvanuo mural u spomen zadarskim 'djevojčicama'

Objavljeno 18.04.2016.

Zadar ovih dana dobiva svoje, vjerojatno, najbolje grafite ikad, a stvaraju se pred očima građana na trošnom zidu nasuprot sveučilišnog kampusa, na mjestu gdje je godinama stajao natpis 'I hvala ti za svaki tren djevojčice draga'.

Nema više i ovce i novce: privatni iznajmljivači u Dubrovniku negoduju zbog najavljene izgradnje studentskog doma

Objavljeno 11.04.2016.

Izgradnja studentskog doma imat će velike posljedice na tržište nekretnina u Dubrovniku: napokon će spustiti cijenu podstanarstva koja je u ovom gradu najviša u Hrvatskoj, a posljedice na budžet osjetit će i privatni iznajmljivači.

Pazin će dobiti studij agroturizma

Objavljeno 03.07.2015.

Sklapanjem ugovora između Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta, Agencije za strukovno obrazovanje i Veleučilišta u Rijeci, 19. lipnja službeno je krenuo projekt pod nazivom 'Razvoj stručnog studija održivog agroturizma kroz Hrvatski kvalifikacijski okvir'.

500 studenata iz Osijeka posao će naći na Jadranu

Objavljeno 08.04.2015.

Uskoro će se velik broj studenata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera zaputiti prema jadranskoj obali u potrazi za sezonskom zaradom. U osječkom Studentskom centru očekuju da će ponovno najmanje 500 studenata pronaći privremene poslove na moru.

Kakva reklama: 25 razloga zašto nikada ne biste trebali posjetiti Hrvatsku

Objavljeno 18.03.2015.

Stranica PSH, koja reklamira privatni smještaj pristupila je turističkoj promidžbi nešto drugačije - naveli su 25 razloga zašto ne smijete posjetiti Hrvatsku.

Zdravstvena kineziologija i zdravstveni turizam - novi studij za izobrazbu sportskih trenera

Objavljeno 16.01.2015.

Kineziološki fakultet iz Zagreba i Savez sportova Istarske županije potpisali su 14. siječnja ugovor o provedbi izvanrednog stručnog studija za izobrazbu sportskih trenera u Puli. Ugovor je u ime fakulteta potpisao dekan prof. dr. Damir Knjaz, a u ime Saveza predsjednik Anton Peruško. Potpisivanju su prisustvovali i županijska pročelnica za sport Patricija Smoljan i pročelnik Studijskog centra za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu dr. sc. Hrvoje Sertić.

Upad na Oxford za samo 95 funti!

Objavljeno 26.08.2014.

Kad kažemo upad mislimo na sobu i doručak... Najstarije britansko sveučilište otvorilo je svoja vrata turistima koji za vrijeme godišnjeg odmora mogu doći pronjuškati zgrade Oxforda i prespavati u sobama slavnih bivših studenata kao što su Ronald Reagan i Imran Khan.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se