Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom tvrtke

Plaća sve samo ne studentska! Jednu od Fortune500 firmu u Hrvatskoj vodi studentica: Ima priliku zaraditi 15 tisuća eura

Objavljeno 02.07.2020.

I globalno je ovo jedina prilika da studenti tako brzo dođu do reference da su vodili jednu od filijala ili čak cijelu Fortune500 kompaniju.

Buduće radno mjesto studenata programiranja: Grade e-inkubator da se što više mladih vrati kući nakon diplome

Objavljeno 20.02.2018.

'Kad već neki odu na fakultet u Varaždin, postanu programeri, želja nam je da te mlade obrazovane ljude vratimo nazad u Pleternicu, da im damo da kroz projekt e-inkubator nađu svoj poslovni prostor, da im pomognemo s umrežavanjem s drugim IT firmama na nacionalnom i svjetskom tržištu...'

Odzvonilo klasičnim razgovorima za posao? Tvrtke sada kandidate testiraju na neobičan način

Objavljeno 13.02.2018.

Po završetku fakulteta mnogi mladi prijavljuju se na burzu rada i pregledavaju različite oglase ne bi li došli do željenog posla. Razgovori za posao su ono na što smo svi navikli prilikom lova na posao, ali izgleda da su se vremena jako promijenila jer su klasična testiranja 'out'.

Eldorado ipak nije daleko? U susjednoj državi 60% tvrtki želi zaposliti studente čim završe fakultet

Objavljeno 23.05.2017.

Ovih je dana u Sloveniji u jeku potraga za studentskim poslovima, tamošnji student-servisi oglašavaju slobodna radna mjesta u industriji, turizmu i trgovini. Slovenske tvrtke visoko cijene inicijativu mladih koji žele raditi preko ljeta pa ih mnogi angažiraju i čim završe školovanje.

FER-ovac stipendist poručio Vladi: 'Olakšajte mladima prije nego što svi odu iz Hrvatske'

Objavljeno 19.04.2017.

Birokracija je jedan od većih problema prilikom otvaranja vlastite tvrtke pa zato mnogi mladi koji to žele učiniti odlaze u inozemstvo gdje nakon 'dva klika mišem' mogu pokrenuti biznis.

Mjesečna plaća 52 tisuće kuna? Pogledajte u kojim se hrvatskim tvrtkama najviše zarađuje

Objavljeno 05.11.2014.

Prosječna mjesečna neto plaća u Hrvatskoj za prošlu godinu iznosila je 4.778 kuna, dok je najviša prosječna neto plaća bila 11 puta viša te iznosila 52.553 kune i obračunata je u rovinjskoj Adris grupe, pokazuju podaci Fine.

Veliki posao: Microsoft kupuje Nokiju za 5,44 milijarde eura!

Objavljeno 03.09.2013.

Microsoft je objavio kako kupuje Nokijine odjele proizvodnje smartphonea i usluga. Jučer su službeno Nokia i Microsoft objavili da su obje kompanije odlučile odobriti ovu transakciju. Microsoft će u dogledno vrijeme preuzeti sve Nokia odjele proizvodnje proizvoda i usluga, patente i usluge vezane uz navigacijske karte.

Boeing i Microsoft u potrazi za izvrsnim studentima

Objavljeno 12.06.2012.

Mnogo inžinjera i ostalih stručnjaka u velikim kompanijama poput Boeinga, General Electrica, United Technologies i Microsofta odlaze u mirovinu pa ove dvije tvrtke sve češće traže nove stručnjake po fakultetima. Ovo je praksa koja se nije baš često mogla vidjeti u ovim kompanija, no čini se kako nužda čini nova pravila.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se