Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom učenik

Primjer političarima: načelnik svaku plaću daruje studentima

Objavljeno 03.11.2015.

Kada se ovaj poduzetnik prije nešto više od tri godine kandidirao za načelnika općine Olovo, izjavio je da će, ako dođe na tu funkciju, raditi besplatno. Mnogi mu tada nisu vjerovali – mislili su da je obećanje samo predizborni trik.

Online predavanja - američka sveučilišta odgovaraju na pitanja studenata o studiranju u SAD-u

Objavljeno 11.03.2015.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) u ožujku organizira drugu ovogodišnju seriju online predavanja i obrazovnih savjetovanja u kojima će sudjelovati predstavnici američkih sveučilišta. Hrvatskim učenicima i studentima predstavit će se University of California, San Diego koje zauzima visoko 14 mjesto na prestižnoj listi rangiranja svjetskih sveučilišta Academic Ranking of World Universities.

Počinje velika međunarodna razmjena, uključi se i ti!

Objavljeno 14.03.2011.

AIESEC Varaždin i ove je godine krenuo u realizaciju svog najvećeg projekta temeljenog na razmjeni. Young Enterpreneurs in Croatia projekt je namijenjen učenicima trećih i četvrtih razreda srednjih škola, s ciljem da razviju svoje poduzetničke vještine sudjelujući u raznim radionicama i debatama.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se