Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom učenje

Nekoliko savjeta za preživljavanje u studentskom domu

Objavljeno 11.10.2011.

Studentski dom većini je studenata najbolje rješenje. Naime, obično je najjeftinija opcija, o čemu upravo mnogo toga ovisi. Ipak, u studentskom domu mnogo je manje privatnosti, velik je protok ljudi, manje vlastitog prostora za učenje i naravno, manje higijene. Stoga evo nekoliko savjeta za lakše preživljavanje života u studentskom domu.

Kasnija predavanja znače više alkohola i dulje spavanje

Objavljeno 16.06.2011.

U SAD-u se razmišlja o zakonu prema kojem bi studentima predavanja bila pomaknuta s jutarnjih termina za malo kasnije tijekom dana. Međutim, istraživanje o kasnijem odlasku na predavanja pokazalo je da dolazi do novih obrazaca ponašanja.

Cjeloživotno učenje - dobitna kombinacija

Objavljeno 25.02.2011.

Cjeloživotno učenje ostvaruje se u svim oblicima kroz cijeli život i jedno je od najkorisnijih "oružja" danas...

Tko rano rani ima bolje ocjene

Objavljeno 15.02.2011.

Fakat ne znamo tko je tim istraživačima dao doktorate, ali tim američkih znanstvenika zaključio je da studenti koji ranije ustaju imaju bolji prosjek...

Najbolja hrana za učenje

Objavljeno 16.12.2010.

Možda se neće svi složiti sa francuskom uzrečicom da si ono što jedeš, ali vjerovatno ćemo svi više manje potvrdno kimnuti glavom na "kako jedeš, tako i učiš"...

Drugi sveučilišni Dan e-učenja

Objavljeno 04.12.2010.

Drugi sveučilišni Dan e-učenja održat će se u srijedu, 8. prosinca 2010. s početkom u 9 sati u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se