Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom umor

Ma koga vi farbate: laži koje si svaki student kaže na početku semestra

Objavljeno 16.03.2015.

Svi to radimo: odmorni i 'nabrijani', na početku svakog semestra bezočno si lažemo. Padaju odluke da ćemo vježbati i jesti zdravije, voditi najurednije bilješke, pametno raspolagati novcem...

6 tipova cura s kojima ćeš dejtati na faksu

Objavljeno 20.01.2015.

Svaki je faks prepun šarolikih karaktera, svaki je kampus i studentski dom jezero na kojemu možete upecati ribu ili dvije. Iako nitko ne voli etiketirati i smještati ljude u ladice, ponekad je to jednostavno prezabavno i smiješno.

Karte stereotipa – kako susjedi vide susjede?

Objavljeno 10.12.2013.

Svi znamo kako Amerikanci vide ostatak svijeta, no što je s različitim europskim narodima i nacijama? Kako oni vide svoje susjede? Iako vjerujemo da se bolje poznajemo, ovaj je umjetnik u svojim duhovitim kartama stereotipa otkrio da to možda i nije tako. Yanko Tsvetkov napravio je Kalendar i Atlas predrasuda (Calendar o Prejudice i Atlas of Prejudice), a u nastavku vam donosimo nekoliko karata iz tog atlasa. Kako određeni Europljani vide svoje susjede, bliže ili dalje, pogledajte u nastavku!

Iz druge perspektive - student daje savjete o menstruaciji

Objavljeno 10.12.2012.

John Corrigan student je na Sveučilištu Temple u Sjedinjenim Državama i za lokalne studentske novine 'The Temple News' piše neobičnu kolumnu – pokušava svojim kolegama studentima dati savjete kako preživjeti razdoblje kada im djevojke imaju predmenstrualni sindrom i menstruaciju.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se