Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom upoznavanje

Nema više ćakule po hodnicima i škicanja u predavaonicama: Ovo je najsigurniji način upoznavanja kolega s kojima studirate

Objavljeno 01.04.2020.

Trenutno su u Hrvatskoj na snazi mjere koje ograničavaju kretanja iz grada u grad, a sve je teže prijeći i granične prijelaze. Fakulteti su zatvoreni, predavanja preseljena u online sferu pa se postavlja pitanje kako u ovim okolnostima upoznati kolege i zbližiti se s njima...

Kako studenti koriste Tinder: Postoje dobre strane upoznavanja na internetu, ali treba biti oprezan

Objavljeno 19.12.2016.

Naravno da je u ovo moderno vrijeme lakše izraziti simpatije pritiskom 'lajka' nego prilaženjem nepoznatoj osobi u prepunom kafiću uz ulet: 'Šta'š popit?'.

Kako upoznati profesore i zbližiti se s njima (čak i na 'masovnim' predavanjima)

Objavljeno 01.09.2015.

Postoji hrpa razlika između srednjoškolskog i fakultetskog obrazovanja od kojih je samo jedna – veličina grupa, predavaona i općenito studenata koji će s tobom slušati predavanja. Nekad će predavanja slušati samo tvoja godina, a nekad će vas spojiti sa starijim ili mlađim kolegama.

Prvi dojam – što ljudi zaključuju o vama nakon samo 7 sekundi?

Objavljeno 16.02.2015.

Knjigu ne treba suditi prema koricama, ali znanost je dokazala da upravo to činimo.

6 čudnih stvari zbog kojih ćete biti popularniji on-line

Objavljeno 25.08.2014.

Ako pecate u bespućima interneta, znate koliko je teško pronaći partnera. Vaš profil kao da odbija potencijalne kandidate, umjeto da ih privlači. Zašto?

Zanimljiva ideja za upoznavanje - organizirajte speed hating party!

Objavljeno 21.12.2011.

Zašto svi pri prvom upoznavanju žele biti fini, smiješni i ful pametni. Postalo je predvidljivo, dosadno i da... malo netočno. Evo ideja - organizirajte speed hating party!
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se