Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom video

OD 1900. DO DANAS: Ovako se razvijala hrvatska glazba - student Juraj u par minuta otpjevao najveće domaće hitove

Objavljeno 21.11.2017.

'Evolucija hrvatske glazbe' naziv je videa u kojem mladi Vinkovčanin Juraj Vivani pjeva najveće domaće hitove i to samo u sedam minuta. Ova ideja došla je sasvim spontano, a pjesme je pjevao u višeglasju što video čini dodatno zanimljivijim.

[VIDEO] Ekspresno do papira: Urnebesnim videom pokazali kako se kupuju diplome na Balkanu

Objavljeno 07.11.2017.

Neki ljudi upišu fakultet, studiraju i tako zarade svoju diplomu, a neki samo iskeširaju određenu svotu novca pa kupe papir. Nažalost, to nije tako rijetka pojava na Balkanu što je satirično pokazala ekipa bosanskog Nadreality showa.

Nisu u pitanju skripte i izlasci: Otkriveno na što studenti troše najviše novca

Objavljeno 30.10.2017.

Kada razmišljamo o životu prosječnog studenta i o onome na što on najviše troši, prevarili bi se kada bi mislili da najviše novca ode na materijale za učenje, hranu ili odjeću. Nismo sigurni na što najviše novca troše hrvatski studenti, ali istraživanje je pokazalo da studenti u Velikoj Britaniji najviše love potroše na videoigre.

Za sve kojima se ne da prati kosa: Nakon 'Despacita' zagrebački studenti napravili parodiju još jednog ljetnog hita

Objavljeno 16.10.2017.

Ovog ljeta smo mogli čuti različite verzije 'Despacita', a najupečatljivija je bila ona zagrebačkih studenata na čelu sa studenticom Anom Rogač. Ova zanimljiva ekipa napravila je parodiju na još jedan ljetni hit i posvetila je curama kojima se baš ne da prati kosu.

[VIDEO] Poslao završni rad minutu do ponoći: Napisao zadnje riječi u klubu, partijajući s frendovima

Objavljeno 05.10.2017.

Kampanjstvo – jer život je lakši kad u stresu završavamo fakultetske obveze 5 do 12. Doslovno.

Napravila reklamu za samu sebe: Ana originalnim video-životopisom želi 'ubosti' posao iz snova

Objavljeno 26.09.2017.

U rijeci životopisa koja se slijeva na mailove različitih tvrtki uvijek se valja istaknuti. Originalan pristup te sasvim drugačiji CV sigurno će privući pažnju poslodavaca i to osobito u kreativnim industrijama i sektorima. U želji da se bolje predstavi te pokaže svoju originalnost, mlada diplomantica Ana Rotim snimila je životopis jer želi svoj 'dream job'.

'Stari dom' u novom ruhu: Pogledajte kako je tekla obnova doma koji je oduševio svojom transformacijom

Objavljeno 28.07.2017.

Novo ruho osječkog 'Starog doma' oduševilo je sve koji su ga vidjeli, a komentari su redom govorili: 'Ovo je bolje od hotela'. Unutrašnje uređenje radila je tvrtka Bonavia Design, a sada je tu i video koji pokazuje kako su tekli radovi tijekom obnove doma smještenog na adresi I.G. Kovačića.

'Nekada se osjećamo kao da jedemo g*vna': Dečki s prava učili za ispit s četkom za wc

Objavljeno 07.07.2017.

Samo oni koji su na vlastitoj koži iskusili studiranje znaju da to ponekad može biti, prostim rječnikom rečeno, pravo jedenje g*vana. Budući da svi studenti suosjećaju jedni s drugima kada je ta 'radnja' u pitanju, studenti prava snimili su smiješan klipić koji pokazuje kako uče studenti prava.

Video koji ismijava stereotipe: Ovako tipični ferovac lovi komade na Facebooku

Objavljeno 14.03.2017.

Hrvoje Ditrih je student prve godine FER-a. Osim studiranja, bavi se i raznim hobijima od kojih su samo neki nogomet, programiranje, filmovi te sviranje gitare.

Prilika za najbolji posao na svijetu: Putuj po Europi, fotkaj i snimaj vlogove

Objavljeno 27.02.2017.

Jeste li ikad poželjeli spakirati kofere i otići? Otputovati, zamijeniti dosadne, svakodnevne prizore studentske sobice i predavaonica fakulteta za neke egzotične, udaljene, tople plaže ili urbane, umjetničke kvartove i vrevu velegrada? Naravno da jeste.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se