Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom video

Viralni video: 'zaboravio' uključiti slušalice dok je gledao pornić na predavanju

Objavljeno 17.08.2015.

Studenti i studentice matematike u krcatoj predavaoni nemalo su se iznenadili kad je jedan od studenata 'slučajno' zaboravio uključiti slušalice u laptop na kojem je gledao porno film tijekom predavanja...

Opuštanje prije ispita: video čiji sadržaj smiruje

Objavljeno 14.08.2015.

Vrtlog boja i ugodna muzika mogu fantastično djelovati na vaše živce. Uz ovaj video možete se opustiti prije stresnih situacija kao što je primjerice polaganje ispita.

Video koji je podijelio javnost: jesu li studenti nasilnici ili je to profesor?

Objavljeno 03.08.2015.

Ovog vikenda na Telegraf.rs. portalu osvanuo je članak pod nazivom 'NEVEROVATAN SNIMAK SA SRPSKOG FAKULTETA: Fizički obračun profesora i studenata?!'

Nasamario profesora: tako mu i treba kad ne pamti imena studenata

Objavljeno 29.07.2015.

Iako svi uvijek jadikujemo da smo u sustavima velikih fakulteta kroz koje godišnje prođu tisuće studenata samo brojevi indeksa, ovaj student pokazao nam je da ponekad nije loše biti anonimus u očima strogih profesora.

Video-anketa: Zavirili smo u torbe studenata

Objavljeno 12.06.2015.

Ekipa s portala MojFaks odlučila je zaviriti u torbe studenata kako bismo otkrili i svijetu pokazali što to tipični student i tipična studentica nose u svojim torbama.

Trebaš predah od učenja? Pogledaj najopuštajući video na svijetu!

Objavljeno 25.05.2015.

Rokovi se bliže? Učiš nekoliko dana bez prestanka? Imaš osjećaj da nikada nećeš položiti taj ispit? Vrijeme je da se opustiš!

Premijer Milanović: 'Ne možete imati akademiju bez humanističkih disciplina, ali postoje prioriteti...'

Objavljeno 24.03.2015.

Na Facebook stranici Vlade Republike Hrvatske objavljen je video u kojem se premijer Zoran Milanović osvrnuo na problem izobrazbe onih zanimanja koja na tržištu rada trenutno nisu potrebna.

Zlu ne trebalo: kako otvoriti bocu piva listom papira

Objavljeno 13.03.2015.

Zlu ne trebalo, a znamo da će zatrebati: kako otvoriti bocu sa samo jednim listom papira?

Sve više hrvatskih studenata studira u Mostaru

Objavljeno 09.02.2015.

Sveučilište u Mostaru sve je popularniji odabir hrvatskih studenata. Podaci iz 2013. godine kažu da je od ukupno 2847 upisanih brucoša, njih 553 dolazilo iz Hrvatske, dakle svaki peti student.

Seksi promo video fakulteta podignuo prašinu – jesu li pretjerali?

Objavljeno 22.01.2015.

Vjerojatno ste do sada gledali mnogo sličnih promotivnih videa različitih fakulteta iz kojih ste mogli dobiti korisne informacije i predodžbu o studiju za kojeg ste zainteresirani.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se