Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom vino

Otvoren dućan STUDENTSKIH VINA: Na ovom faksu svatko ima svoju bačvu, a umjesto završnog rada pripremaju najbolje kapljice

Objavljeno 22.05.2020.

Požeško Veleučilište nedavno je prošlo reakreditaciju u Agenciji za visoko obrazovanje čime je ocijenjeno najboljim u Hrvatskoj, a sada je otvorena i prva prodavaonica vina požeškog Veleučilišta.

Hrvatski film kakav još niste gledali: Studenti i tinejdžeri snimili su ga bez ikakvog budžeta

Objavljeno 13.02.2020.

Studenti i tinejdžeri krenuli su u filmsku avanturu i odlučili snimiti dugometražni film o zagrebačkom noćnom životu pod nazivom Zagrebački ekvinocij, a već od danas film možete pogledati u hrvatskim kinima...

Još ako smiju degustirati... Traži se čak 80 studenata za posao na ovom hrvatskom SAJMU VINA

Objavljeno 22.01.2020.

U moru oglasa za studentske poslove, ponekad se nađe onaj jedan koji nadjača sve ostale – što zbog svoje originalnosti, odlične satnice ili poslodavaca koji su na dobrom glasu. Ovaj put više je faktora privlačnosti u igri!

Poznati nogometaš 'uhvaćen' kako jede na X-icu u Zagrebu. Igra u bogatom klubu, a jede u studentskoj menzi!

Objavljeno 13.11.2019.

Studentska menza u Zagrebu dobila je ovih dana još jednog poznatog gosta. Ne znamo čiju je X-icu 'ispeglao, ali hrvatski nogometaš Filip Krovinović je omastio brk u menzi na Savi.

Nova stipendija za studente deficitarnih zanimanja!

Objavljeno 12.09.2019.

Grad Novi Vinodolski od ove godine uvodi novu kategoriju stipendija, pa će tako stipendirati učenike i studente koji se školuju za deficitarna zanimanja. Očekuje se da će natječaj za stipendije biti objavljen u listopadu.

Vincekovo u Slavoniji: Ovi studenti u vinogradu pišu diplomske radove i prave vlastito vino

Objavljeno 23.01.2019.

Dan svetog Vinka, odnosno, popularno Vincekovo, koje se obilježava 22. siječnja, za mnoge je vrlo veseo dan. Pa tako i za studente jednog fakulteta koji dani provode u vinogradu te rade vlastito vino.

'Popij 2 litre vina na eks pa upiši semestar': Jeste li znali da je kod nas postojalo 'Vinsko sveučilište'?

Objavljeno 02.08.2018.

Ljubitelji vina među studentima bi zasigurno uživali u tzv. 'Vinskom sveučilištu' koje je nekada postojalo u Hrvatskoj. Uvjet za upis na ovo neobično sveučilište bilo je eksiranje vina iz pehara, a nalazilo se u Vidovcu blizu Varaždina.

Bez vadičepa nema diplome: Otvoren vinski studij za sve ljubitelje dobre kapljice

Objavljeno 03.04.2018.

Kad je već općeprihvaćeno mišljenje društva da su studenti poprilično slobodni kad je ispijanje alkoholnih pića u pitanju, zašto se ne prepustiti i na tome zaraditi diplomu?

Najbolja kapljica iz metropole: Studenti sa zagrebačke Agronomije proizvode svoje vino

Objavljeno 07.09.2017.

Vinari će u Hrvatskoj uvijek imati posla, a to znaju i budući mladi vinari s Agronomskog fakulteta u Zagrebu. Naime, ondje studenti uzgajaju svoje grožđe od kojega proizvode svoje vino i tako se pripemaju i uvježbavaju za buduću karijeru.

Proširite vinske horizonte: Studenti organiziraju Dane vina na PBF-u

Objavljeno 24.04.2017.

O najpoznatijim vinskim sortama, odabiru kvalitetnog vina te deklaracijama svaki vinoljubac ili onaj tko će to tek postati može naučiti više na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se