Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zablude

'Najveća je zabluda da moj faks završavaju samo pametni': Studenti o NAJVEĆIM ZABLUDAMA koje drugi imaju o njihovim fakultetima

Objavljeno 07.06.2018.

Zablude su svuda oko nas. Prije upisivanja studija sigurno ste imali neku predodžbu, točnije rečeno zabludu, o studiranju na toj instituciji. Možda se više ne sjećamo zablude o vlastitom fakultetu, ali zato su nam zato vrlo žive zablude o drugim fakultetima.

Nekad sam o faksu mislio, a sada... Svi studenti tijekom studiranja promijene mišljenje o fakultetu i studentskom životu

Objavljeno 17.04.2018.

Prije nego što krenemo na fakultet imamo različite predodžbe o studiranju, ali kada proživimo nekoliko tjedana na faksu, percepcija o tome nam se itekako promijeni.

'Fakultete pohađaju samo pametni': Mitovi o faksu u koje smo voljeli vjerovati

Objavljeno 28.02.2017.

Prije nego nešto iskusimo na vlastitoj koži obično volimo mistificirati pa smo tako nekoć prvi seks povezivali s vječnom ljubavi dok smo uz pohađanje fakulteta asocirali pamet.

Nakon sjaja u očima - hladan tuš: 5 zabluda o studiranju s kojima se suočavaju brucoši

Objavljeno 12.12.2016.

Svima su nam poznati američki koledži, sestrinstva i bratstva te famozni studentski partiji s crvenim čašama i 'beer pongom'.

5 najčešćih zabluda o studiranju

Objavljeno 20.06.2016.

Završiš srednju školu, dobiješ svjedodžbu u ruke, rasturiš na državnoj maturi i upišeš željeni fakultet. A onda slijedi razočaranje...

Top 5 zabluda o studiranju u inozemstvu

Objavljeno 22.01.2016.

Ako i ti sanjaš o studiranju u nekoj drugoj, uzbudljivijoj i egzotičnijoj zemlji, a koče te najuobičajenije zablude o procesu prijave, troškovima života i reputaciji određenih sveučilišta, pročitaj zbog čega ne trebaš brati brigu.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se