Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zapisivanje

Zagrebačka studentica objavila neobičan oglas: 'Tražim osobu da na predavanju zapisuje umjesto mene'

Objavljeno 15.01.2018.

Studenti mogu raditi svakakve poslove pa ih tako često viđamo kako konobare, dijele letke ili animiraju ljude, ali do sada ih nismo vidjeli kao 'pomoćnike' koji će zapisivati umjesto nekog drugog na predavanju. Upravo takvu osobu je tražila studentica Libertasa u Zagrebu, a osobi za zapisivanje na predavanju nudi 150 kuna.

Pun papir imena, a dvorana poluprazna: Studenti nam otkrili potpisuju li kolege na predavanjima

Objavljeno 11.12.2017.

Ako otputujemo u ne tako davnu prošlost, prisjetit ćemo se da su u srednjoj školi redari morali profesoru prijavljivati učenike koje nisu prisutni. Profesor je njihova imena zapisivao u dnevnik, a izostanke su morali pravdati roditelji. Na fakultetu su stvari malo drukčije iako se evidencija dolazaka i dalje vodi.

Revolucionarno ili? Studentica podijelila genijalan način zapisivanja bilješki na predavanju

Objavljeno 05.09.2017.

Postoje dvije vrste studenata: oni koji zapisuju bilješke i oni koji nemaju čak ni bilježnicu i kemijsku tijekom predavanja. Ovi prvi često se mučee da bi stigli zapisati sve što profesor govori ili piše, a kao što znamo, bez bilješki često na fakultetu ne bismo mogli preživjeti. Tim mukama je svojom genijalnom idejom na kraj stala jedna studentica.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se