Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Pregled vijesti sa tagom zvijezde

Hoćete li 'kmečati' ili totalno rasturiti? Kakav će vam biti novi semestar sudeći po horoskopskom znaku

Objavljeno 07.01.2019.

'Novi semestar, novi ja' mogla bi komotno glasiti neka od studentskih uzrečica. Zašto? Zato što je 'novi semestar' nešto poput nove godine u studentskom svijetu pa si za svaki novi daju drugo obećanje: učit ću više, ići ću na sva predavanja i krenut ću s pisanjem seminara na vrijeme. No, tko može sa sigurnošću reći kako će vam izgledati novi semestar? Zvijezde, naravno!

Knjige i zodijak: Zavirite u zvijezde i saznajte koji način učenja je savršen za vaš horoskopski znak

Objavljeno 08.11.2018.

Pripremanje kolokvija može biti vrlo teško kada u jednom danu treba otići na nekoliko predavanja, napisati seminar i još učiti. Kako bi učenje bilo efikasnije, valja znati koju strategiju i stil učenja odabrati.

Mislite da ste na krivom faksu? Zavirite u zvijezde i saznajte što bi trebali studirati po horoskopskom znaku

Objavljeno 31.10.2018.

Horoskop ne shvaćamo ozbiljno, ali tu i tamo napravimo iznimku - kada nam napokon zvijezde rade u korist! Ipak, većina ljudi će vam reći kako ne vjeruje u previđanje budućnosti po horoskopu, ali zato vjeruje da vaš horoskopski znak može utjecati na vašu osobnost.

Zvjezdani izvještaj za ovu akademsku godinu: Saznajte kako će se vaš horoskopski znak provesti na faksu

Objavljeno 18.10.2017.

Postoji ta specifična stvar u vezi horoskopa - iako ga ne shvaćamo ozbiljno, svejedno ga rado čitamo i u šali komentiramo s prijateljima. Kad već postoji horoskop koji prognozira ljubavne, poslovne i druge avanture, naravno da postoji i onaj koji pokazuje što je zapisano u zvijezdama mladih koji studiraju.

Karijera na društvenim mrežama: Odsad možete studirati kako da postanete viralni na internetu

Objavljeno 29.06.2017.

Rasprave o 'korisnim' i 'beskorisnim' diplomama nikada nisu bile življe. Forbes kao najbeskorisnije diplome navodi antroplogiju, arheologiju i filozofiju, a neka istraživanja ovu pak 'laskavu' titulu dodjeljuju psihologiji i povijesti. Zbog toga u Kini idu u korak s vremenom i studentima nude sasvim drugačiji studij...

Nove zvijezde na akademskom nebu: Kako to da je Srbija u vrhu, a Hrvatske nema nigdje?

Objavljeno 10.02.2017.

Država s jakim i velikim visokoobrazovnim sustavom mahom ima jaku ekonomiju, a to pokazuje i nedavna analiza London School of Economics. Rezultati analize pokazuju koje države su nove super zvijezde u akademskom svijetu, a na popisu se našla i Srbija.

Prešućene diplome slavnih: koje diplome na policama kriju domaće i regionalne zvijezde

Objavljeno 17.08.2015.

Iako su neki ostvarili blistave karijere u sasvim drugim vodama, iznenadit će vas kad otkrijete koja pjevačica ima čak dvije diplome, a koji je naš poznati glumac lijevao tintu na papir tijekom studija brodogradnje...

Nikad nije prekasno: estradne zvijezde koje su u zrelim godinama upisale fakultet

Objavljeno 05.03.2015.

Nikad nije prekasno za upisati fakultet i zaraditi diplomu. Dokazuju nam to i brojni estradnjaci koji su u zrelim godinama upisali fakultete i diplomirali...

A gdje su danas? Oronule, propale i ostarjele zvijezde crtića naše mladosti!

Objavljeno 17.09.2014.

Ovaj kratki video prikazuje kako danas izgledaju zvijezde svih onih crtića koje smo kao klinci rado gledali.
Kako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se