Anja Z u Vijesti

10 000 kuna za 500 studenata: Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za stipendiju

Sveučilište u Zagrebu i ove godine dodjeljuje stipendije redovitim studentima.

19. veljače 2020 11:32
10 000 kuna za 500 studenata: Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za stipendiju

10 000 kuna za 500 studenata: Sveučilište u Zagrebu objavilo natječaj za stipendiju Foto: MojFaks

Senat Sveučilišta u Zagrebu, na jučerašnjoj sjednici donio je Odluku o raspisivanju Natječaja za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu za ak. godinu 2019./2020. 

Studenti se mogu prijaviti na Natječaj od 19.veljače sve do 11. ožujka 2020. do 24 sata. Prijave se obavljaju isključivo elektroničkim putem upisivanjem podataka u aplikaciju na mrežnim stranicama Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć elektroničkog identiteta (AAI). 

...Uskoro i nova državna stipendija za posebne skupine studenata!...


Prije prijave, studenti trebaju pažljivo pročitati tekst Natječaja i provjeriti zadovoljavaju li kriterije  u kategoriji za koju se prijavljuju (prijava je moguća samo u jednoj kategoriji). Nakon što razmotri sve pristigle prijave, utvrditi popis kandidata koji ispunjavaju uvjete i kriterije Natječaja te sastaviti privremenu rang-listu kandidata koji ostvaruju pravo na stipendiju te istu objaviti na mrežnoj stranici Sveučilišta. 


...Prilika za studente lošijeg ekonomskog statusa: Provjerite imate li priliku dobiti 10 tisuća kuna potpore...


Mogućnost žalbe 


Kandidati koji nisu ostvarili pravo na stipendiju mogu u roku od tri dana od dana objave privremene rang-liste na mrežnoj stranici Sveučilišta podnijeti Povjerenstvu za dodjelu stipendija Sveučilišta u Zagrebu pisani prigovor elektroničkim putem na adresu: stipendije@unizg.hr

...Štede za male luksuze: Gastarbajteri zarađuju vani, a njihova djeca uzimaju stipendije za najugroženije. Evo zašto to i MOGU!...


foto: Darko Ba/MojFaks

Još vijesti