Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

10 razloga zašto su studenti društveno-humanističkih znanosti superiorniji od drugih

MojFaks | Vijesti, 29.05.2015.10 razloga zašto su studenti društveno-humanističkih znanosti superiorniji od drugih

Vrijeme je da se prestanemo zavaravati i pretvarati – svi znamo da su studenti društveno-humanističkih znanosti najbolji studenti među studentima. To je jednostavno činjenica.

Ne vjerujete? Treba vam koji konkretan, objektivni dokaz? Evo ih deset!(Svi prigovori bit će vehementno odbijeni.)

* Studenti društveno-humanističkih znanosti najranije završe s ispitima jer rasturaju u učenju.* Skoro svaki 'društvenjak' student zna napamet (barem) nekoliko stihova dirljive poezije.* Kad im se približava rok za predaju radova, tipkaju brže od brzine svjetlosti.
* Većina ih izgleda nekako ovako:* Znaju odgovore na teška pitanja poput onoga: "Zašto smo ovdje?", "Kamo idemo" i "Što je život".* Mogu se muljanjem i 'šprehanjem' izvući iz bilo koje gabule.* Bi li student matematike mogao napraviti ovo? Teško!* Osim toga, ove dvije legende završile su društveno-humanističke znanosti, zar ne?* Prirodoslovac bi ti možda mogao spasiti život, ali sigurno te ne bi mogao ovako ukrasiti i uljepšati!* Uostalom, svi znamo što si, ako ne studiraš društveno-humanističke...L.B./izvor: Hexjam
foto: imgur, sxc.hu, Tumblr


društveno-humanističke znanostistudenti 'društvenjaci'superiornostprednosti pred drugim studentimaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se