Mojfaks.hr u Vijesti

25 stipendija za studente Zagrebačkog sveučilišta povodom 25 godina tvrtke Tokić

Povodom 25 godina postojanja tvrtka Tokić d.o.o. stipendirat će 25 studenata jednokratnom isplatom u iznosu od 1000 kn za studente koji u natječaju Studentskog centra nisu ostvarili pravo na smještaj u dom.

6. listopada 2015 12:32
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Dobrodošla obnova studentskih domova u Zagrebu je primorala mnoge studente da privremeno koriste usluge privatnog smještaja značajno podižući njihove mjesečne troškove.

Dio studenata je ostvario pravo na subvenciju troškova smještaja u iznosu od 400 kn mjesečno, što je djelomično olakšala ovaj teret. Ipak, ovaj iznos ne pokriva u potpunosti troškove smještaja.

Na ovaj način želi se studentima olakšati razdoblje do završetka obnove domova. Projekt će se realizirati u suradnji sa Studentskim centrom Sveučilišta u Zagrebu.

Natječaj za dodjelu stipendija otvoren je od 2. do 10. listopada 2015.



Na natječaj se mogu prijaviti svi studenti koji su sudjelovali u natječaju te nisu ostvarili pravo smještaja u studentski dom, đački dom ili hostel Industrogradnje (subvencija se ne smatra pravom na smještaj, tako da se svi studenti s ostvarenim pravom na subvenciju do useljenja u dom  također mogu prijaviti na natječaj).

Uvjeti da bi prijava na natječaj bila valjana su sljedeći:


1. Student je sudjelovao u natječaju Studentskog centra te nije ostvario pravo na smještaj (Studentski dom, Đački dom, Hostel Industrogradnja)
2. Student je redovit tj. nema zaostajanja u studiju
3. Student je ispunio svoje podatke i točno odgovorio na pitanja sadržana u prijavi na natječaj na sljedećoj poveznici: PRIJAVA.

Osim kriterija sudjelovanja u natječaju Studentskog centra i redovitosti studija u obzir će se uzimati i socijalni status studenata te izvrsnost na studiju.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17.10.2015.

Pozivamo sve studente koji nisu ostvarili pravo smještaja da se prijave!

L.B./izvor: tokic.hr
foto: Facebook@Tokićautodijelovi

Još vijesti