Mojfaks.hr u Vijesti

4. međunarodni sajam školovanja i karijere u inozemstvu

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 4. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije koji će se održati u Zagrebu, u subotu 8.11.2014.

4. studenog 2014 14:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Na Sajmu će se predstaviti škole jezika, srednje škole, te više od dvadeset fakulteta iz inozemstva, a posjetitelji će dobiti odgovore na sva pitanja o srednjoškolskom obrazovanju, preddiplomskom i diplomskom studiju, MBA, doktorskom studiju, online studiju i kvalitetnim tečajevima jezika. Također, bit će prezentirane i brojne mogućnosti školovanja uz rad.

BHV Education ove godine dovodi u Hrvatsku trideset inozemnih obrazovnih institucija koje će se predstaviti svima koji žele kvalitetno internacionalno obrazovanje i karijeru, a kao najzanimljivije, mladima želimo posebno istaknuti mogućnost besplatnog studija na partnerskim sveučilištima u Danskoj, te studij uz osigurane i izvanredno povoljne studentske kredite u Velikoj Britaniji i Nizozemskoj.

Srednjoškolcima BHV Education nudi stipendiju za završetak srednje škole u Japanu.

BHV Education najstarija je konzultantska tvrtka u Hrvatskoj koja već 20 godina mlade ljude upućuje na školovanje u najbolje obrazovne institucije svijeta.



Ove godine obilježavamo 20. godišnjicu uspješnog poslovanja i najavljujemo veliku novost u našoj ponudi - BHV Education je postao certificirani centar za testiranje najpoznatijeg svjetskog sustava za profesionalnu orijentaciju, Harrisson Assesment, kojeg koristi i Cambridge University. Ovaj test otkrit će vaše talente i slabosti, te sugerirati koje profesije vam najviše odgovaraju. Također će vas uputiti u ono što morate nadoknaditi kako biste postali uspješni.

Naši gosti na 4. međunarodnom sajamu školovanja u inozemstvu, karijere i profesionalne orijentacije su samo mali dio od preko 450 obrazovnih institucija diljem svijeta u koje je BHV Education do sada uputio više od 6.000 zadovoljnih klijenata.

Postanite i vi jedan od njih, jer OBRAZOVANJE JE NAJBOLJA INVESTICIJA!

L.B.

Još vijesti