Mojfaks.hr u Vijesti

5 razloga zbog kojih je burek bolji od bilo koje djevojke

Samo jedan pogled na tu divotu i cijeli svijet odjednom ima smisla. Sve na rubovima vidnog polja postaje crno i van fokusa – u cijelom svemiru postojimo samo nas dvoje. Sjedim mirno, kontempliram o životu koji je super i samo želim toj divoti odgristi onaj prvi komad mesa.

28. srpnja 2015 16:12
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Naravno, pričam o bureku, a ne o djevojci jer bi se to onda zvalo ubojstvo ili kanibalizam, ali u slučaju bureka to je divan trenutak u kojem oboje uživamo. Muškarac i burek dijele intiman, delikatan i romantičan trenutak apsolutne konzumacije koji je nemoguće podijeliti s djevojkom ili ženom. Bez ijedne sumnje, prijatelju, burek je bolji od bilo kojeg komada, a evo i zašto.

* Burek ne želi razgovarati o svojim emocijama. Samo je lijepo masan, mirisan i zavodljiv kad ga odmotam iz onog masnog, bijelog papira ili škarnicle.



* Odličan je za jutarnji zalogaj: nije ga briga smrdi li po luku ili izgleda li premasno. S burekom nema uređivanja, lickanja i trackanja – savršen je u svakoj svojoj mrvici.

* Bureku ne treba šminka i parfem da izgleda bolje – burek se svako jutro probudi savršen. #wokeuplikethis



* Možeš imati više bureka odjednom: burek s mesom neće zamjeriti ako pojedeš i onaj od sira, a onaj od sira ne može brinuti manje oko onog od krumpira. Nema ljubomornih ispada s burekom! (Iako svi znamo: \'Sve su pite pitice, a burek je pitac\' iliti nema bureka do bureka s mesom.)



* Burek miriše bolje od većine ženskih parfema! Slatki, slatki miris luka, mljevenog mesa i jogurta...mmmm...

L.B./foto: Facebook

Još vijesti