Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

569 studenata u dva doma: Objavljene privremene rang-liste za studentski smještaj u Osijeku

MojFaks | Vijesti, 09.08.2017.569 studenata u dva doma: Objavljene privremene rang-liste za studentski smještaj u Osijeku

Studentski centar u Osijeku ovih je dana objavio privremene rang-listeza smještaj u studentske domove i subvenciju privatnog smještaja u akademskoj godini 2017./2018.

Na privremenim rang-listama u ovom se trenutku nalazi 1.149 studenata od ukupno 1.700 studenatakoji su se prijavili. Njih 569 ostvarilo je pravo na smještaj u dvama studentskim domovima, od toga 463 stara studenta i 106 brucoša, dok ih se 580 nalazi na rang listi za subvenciju privatnog smještaja.

Te rang-liste su privremene i ne uključuju ukupnu kvotu kapaciteta namijenjenih za smještaj studenata. Naime, prigovori na privremene rang-liste moraju se poslati do 12. kolovoza 2017. (isključivo poštom) na adresu K. P. Svačića 1C, Osijek 31000. U roku 15 dana od isteka roka za podnošenje prigovora bit će objavljena konačna rang-lista.

Nakon objave konačne rang-liste 426 studenata (od kojih su 85 brucoši) ostvarit će pravo smještaja u Novom studentskom domu, na smještaj u Studentskom domu IGK (Stari studentski dom) pravo će ostvariti 193 studenta (od kojih 38 brucoša), a 600 studenata će ostvariti pravo na subvenciju privatnog smještaja.

Svi studenti mogu provjeriti obradu svoje prijave pomoću korisničkog imena i lozinke koje su dobili prilikom prijave.

Rezultate pronađite ovdje.

L.B./izvor: osijek031
foto: stucos.unios.hr


OsijekSveučilište J. J. Strosamsyerastudentski domovismještajrang-listeKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se