Mojfaks.hr u Vijesti

6 tipova brucoša koje ćeš susresti u domu

Prva godina fakulteta vrijeme je prilagođavanja. Studenti dolaze iz raznih mjesta, škola, s različitim predznanjima, hobijima i pogledima na svijet.

3. veljače 2015 13:54
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Nakon nekog vremena studenti se znaju prilagoditi nekom stilu života vezanom uz njihov fakultet ili dom, ali na početku je društvo najšarolikije. Zbog toga postoji dobra šansa da ćeš na prvoj godini faksa u domu susresti sljedeće tipove brucoša…

1. Usamljena ambiciozna djevojka koja će peći kolače i brinuti za zdravlje svih osoba na katu



Nije baš navikla imati prijatelje, slobodno vrijeme i hobije. Zbog toga će rupe između predavanja i vikende posvetiti pečenju kolačića ili slaganju svježe opranog veša, rješavanju tuđih zadaća ili pisanju tuđih seminara. No, doći će trenutak kad se će zaljubiti u “onog pravog” koji će monopolizirati njene usluge domaćice, čistačice i pomagačice u rješavanju fakultetskih obaveza.

2. Najluđi par ikada



Kad bi vam netko rekao da zamislite dvije osobe koje su potpuno drugačije i čiji suživot ne možete zamisliti ni pod kojim uvjetima – ne bi se sjetili ovakvog dua. Štreber i propalica koji će studirati 10-ak godina, sramežljivko i Casanova, ranoranilac i noćna ptica…Dokaz da postoji neka viša sila s okrutnim smislom za humor.

3. Gorljivi prijatelj svih stanara doma



Možda se malo previše trudi. Najčešće je nesigurni ekstrovert koji si je zadao misiju održavanja svih frendova iz doma na okupu. I neće posustati, bez obzira na sve. Ako mu koji put popustiš, mogao bi se naći u situaciji da dijeliš s njime sobu, a nakon toga nema povratka. Bit ćete frendovi do kraja života (tako bar on misli).

4. Strastveni par susjeda



Tvoja soba ili moja? Bez greške, barem će se dvoje ljudi s tvog kara spetljati i završiti u kratkoj vezi koja će se temeljiti isključivo na seksu. Nakon strastvenog početka i mjesec dana raja (osim za one koji ih moraju slušati), završit će jednako burno. Bez obzira na grozan prekid, do sljedećeg semestra nitko se neće sjećati njihove avanture.

5. Poker majstor (ali nije baš takav majstor)



Vjeruje da će školarinu otplatiti igrajući poker na netu. Cijele dane sjedi za laptopom i kocka, ali unatoč vještini i znanju nikako da zaradi dovoljno novaca za pošteni studentski život.

6. Čudak koji ima solo sobu




Nitko zapravo ne zna tko je ta osoba i kako je dobila jednokrevetnu sobu. Potvrda o hipersenzibilnosti ili nekom drugom poremećaju? WTF?

L.B./izvor: College Humor
foto: Shutterstock, College Humor

Još vijesti