Mojfaks.hr u Vijesti

7 razloga zašto je Nutella bolja od svakog dečka

Ako muškarcima pivo može biti bolje od žene, onda i ženama Nutella može biti bolja od bilo kojeg dečka. Evo i zašto...

9. srpnja 2015 16:37
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

* Skromnog je porijekla.

Kad je cijena čokolade tijekom Drugog svjetskog rata dosegla astronomske cifre, talijanski slastičar Pietro Ferrero malo je 'navukao' količinu smjese tako što je dodao mljevenje lješnjake u čokoladni namaz.

* Nikada te ne prosuđuje.

A prisjeti se samo koliko si puta klopala Nutellu ogromnom žlicom, obučena u pidžamu i zavaljena na kauč? Tko uopće broji? Uglavnom, nikada te zbog toga nije osuđivala. Nikada.

* Uvijek je tu kad ti treba.

Prekid veze, gadan PMS, grčevi, cjelonoćno učenje – nikada te nije iznevjerila!

* Jednostavna je za održavanje.

Nutella je možda najfinija kad se konzumira u svom najjednostavnijem obliku: žlicom ravno iz teglice. Osim toga, ne moraš ju spremati u frižider jednom kad ju otvoriš. Koliko jednostavno može biti?

* Iz svega izvlači samo ono najbolje.

Desert s Nutellom koji nam se ne sviđa? Takav još nismo našli! Browniji i nutella – božanstvo! Palačinke i Nutella – savršenstvo! Sladoled i Nutella – grijeh! Dajte sve, nekoliko porcija.

* Tu je da ti ispuni najluđe snove.

Želiš pripremiti Nutella party za sve prijateljice? Osvojiti titulu frendice koja nosi najbolje poklone? Namazati je po cijelome tijelu? (Šalimo se. Ili?) Nutella dolazi u malenim, većim i najvećim pakiranjima, a u posebnim akcijskim prodajama i u simpatičnim kanticama s ručkicama. Da ju svugdje možeš nositi sa sobom.

* Zna sve tvoje mane – i čak im se i veseli.

Ako si vrsna kuharica kojoj čak i tost u tosteru izgori, Nutella spašava stvar. Samo jedan sloj dovoljan je da se crni pogorelić pretvori u najfiniji desert. I tvoja kulinarska čast je spašena.


L.B./izvor: delish
foto: arhiva

Još vijesti