Mojfaks.hr u Vijesti

700 kuna po lekciji: otvorena prva škola o pušenju trave

Znamo što mislite... zašto se toga nisam ja sjetiola?!

15. prosinca 2015 15:17
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Jedan pametni mladić iz Washingtona zarađuje jako dobro zahvaljujući svome osjećaju za business.

Iskoristio je priliku koja se stvorila nakon što je u većini sjevernoameričkih zemalja dekriminalizirana uporaba marihuane – dosjetio se neukome puku ponuditi poduku iz konzumiranja trave.

Mladi biznismen Ryan (prezime je tajna zbog prirode posla kojim se bavi) otvorio je Školu Mary Jane (D.C. School of Mary Jane) u Washingtonu, a jedino znanje koje ćete tamo steći je ono o marihuani. Lekcije o pušenju marice naplaćuje po 100 dolara, a svaka traje u prosjeku oko sat i pol (dva školska sata)!



No, nije sve tako profano i banalno! Ryan tvrdi da je njegova misija ispraviti svu nepravdu koju su desetljeća stigmatiziranja i krivih informacija nanijele marihuani. Jedan od takvih tračeva je i onaj koji kaže da vam marihuana loše utječe na seksualni život, što je pogrešno.

Za cijenu jednog Benjamina Franklina (predsjednik čija se slika nalazi na novčanici od 100 dolara), Ryan će doći u vašu kuću ili stan i objasniti kako možete na pravilan način pušiti marihuanu. Također će vas uputiti na dobre i poizdane dilere, ali i upozoriti na pozitivne i negativne učinke konzumiranja marihuane. Za ovu cijenu možete besplatno pozvati još troje prijatelja, ali će svaki sljedeći polaznik morati nadoplatiti još 35 dolara.

Postoji nekoliko pravila kojih se Ryan drži:

- svi učenici moraju imati više od 21 godine
- ne nosi marihuanu sa sobom nego se za to moraju pobrinuti učenici
- lekcije održava samo u privatnim prostorima

L.B./izvor: Borderstan
foto: Freeimages

Još vijesti