Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

8 najuvrnutijih seks zakona diljem svijeta

MojFaks | Vijesti, 19.05.2015.8 najuvrnutijih seks zakona diljem svijeta

Ako ste uskoro planirali na neko konkretnije putovanje, bilo bi dobro da se informirate o zakonima te zemlje, čak i ako se radi 'samo' o seksu.

Negdje bi vas, naime, 'bezazlene' ljubavne igrice mogle strpati iza rešetaka. Ono što bez problema radite u četiri zida svog doma možda biste ipak trebali izbjegavati u drugoj državi. Ovo su neki od najuvrnutijih zakona o seksu diljem svijeta:

#London

U glavnom gradu Britanije zabranjeno je seksati se na parkiranom motoru. Ako se radi o motoru u vožnji, onda je već druga priča. No savjetujemo vam da izbjegavate i jedno i drugo ako želite izvući živu glavu.

#Bakersfield, California

Koliko god vam to zvučalo primaljivom, u ovom gradu nije dopušteno, ponavljamo NIJE DOPUŠTENO, seksati se sa Sotonom ako ne koristite kondom. Zato ako se i vi volite s vremena na vrijeme poigrati među plahtama sa Sotonom, imajte uvijek prezervativ pri ruci.
#Alabama

Ako se seksate u američkoj saveznoj državi Alabami, zaboravite na igračke! Zakonom su zabranjene za razliku od Arizone, gdje je dopušteno imati dvije igračke. Zanimljivo bi bilo vidjeti kako vlasti reguliraju provedbu ovog zakona.

#Indiana

Kada kročite nogom u američku saveznu državu Indianu, zaboravite na oralni seks. Tamo je zakonom zabranjen. Tužne li države.

#Minessota

Zabranjeno je seksati se s mrtvom ribom. Dakle, ako je živa – na konju ste!#Kina

Ženama nije dopušteno da golišave hodaju hotelskom sobom, ali na sreću smiju se skinuti u kupaonici kako bi se istuširale. Ako ne smijemo gole paradirati sobom, koja je svrha hotela?

#Maryland


U ovoj saveznoj državi zabranjeno je ljubiti se javno dulje od jedne minute stoga budite sigurni da ste ponijeli štopericu uvijek kada krećete u romantični šetnju.#Hong Kong


Ženama je dopušteno da ubiju muža ako počini preljub! Prije nego počnete slaviti ovakav zakon, postoji 'caka' – to možete učiniti jedino 'golim rukama'. Sretno!

Izvor: Metro.co.uk
I.N.SeksZakonKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se