Mojfaks.hr u Vijesti

9 vrsta seksa koje ćeš isprobati tijekom studija

Bez obzira jesi li trenutno aktivanna ili ne, single ili u vezi, velike su šanse da ćeš tijekom studija isprobati ove vrste seksa.

11. Siječnja 2016 15:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Vjerojatno se više nikada neće dogoditi da ćeš biti okružen/na s toliko različitih osoba tvojih godina od kojih većina ipak ne traži dugoročnu vezu nego je u potrazi za iskustvom i zabavom.

Stoga se zabavi, ali nemoj zaboraviti uvijek biti siguran/na!

Sigurni seks: Podrazumijeva se, bez previše objašnjavanja zašto i kako.

Neugodni seks: Ok, svladao/la si osnove i znaš kako što i gdje ide, ali sigurno si se već uvjerio/la da scene seksa iz filmova gotovo uopće ne odgovaraju stvarnosti! Seks može biti neugodan, smiješan i čudan, prepun čudnih zvukova, znoja i tjelesnih mirisa. Ako se i ti nađeš u situaciji da je sve oko tebe jednostavno čudno, nemoj pobjeći u kupaonicu ili početi plakati, to je sasvim normalno. Umjesto toga bolje se zdravo nasmijati – tako ćeš olakšati i sebi i partneru/partnerici.

Nestašica seksa: Da, da, postoji onaj period u životu svakog studenta kad izvori presuše. Bez obzira jesi li baš prekinuo/la vezu ili si u vezi u kojoj je sva strast splasnula, vjerojatno nećeš ni primijetiti da si ušao/la u period "sedam gladnih godina". Možda si čak odlučio/la da se ne želiš seksati u nekom periodu studiranja i to je također u redu!



Dosadni seks
: U vezi si već predugo i iako se volite, seks je jednostavno dosadan. Zapravo, jako je, jako prosječan i potpuno predvidljiv. Izađete vikendom, popijete koju, promrljate jedno po drugome i zaspete. I to je doslovno to.

Ludi "Kama Sutra" seks: Ponekad se moraš opustiti i eksperimentirati i pritom se odlično zabaviti. Zašto ne isprobati neku ludu pozu koja ispituje vaše granice rastezljivosti i izdržljivosti? Samo pripazi da nekome ne popucaju tetive, ligamenti ili ne zaradiš masnice po tijelu (barem prvo odradi sistematski).



Blagdanski seks
: Vraćaš se kući početka novog zimskog semestra, tvoja nova simpa također je otišla svojoj kući koja može biti stotinama kilometara daleko, a ti piješ i zabavljaš se sa starim društvom. Jedna stvar vodi ka drugoj i završiš u krevetu najboljeg prijatelja/sestrine prijateljice/susjede/bratovog najboljeg prijatelj/umetni koji god scenarij želiš. Možda se radi o zabavi za jednu noć ili početku jedne predivne veze – nije bitno. Bitno je da se oboje dobro zabavite i da ste ok s činjenicom da se nakon blagdana vraćate svojim odvojenim životima.

Pijani seks
: Tko još ne voli otići van, malo popiti, zabaviti se i možda se vratiti kući s najnovijim ulovom? Pijani seks može biti osvježavajuć, podići ti samopouzdanje i osjećaj zadovoljstva životom, bez suvišnog moraliziranja jer ponekad je to sve što nam treba. Možeš se s druge strane probuditi s grozomornom glavoboljom i shvatiti da je alkohol krivac za "poljepšavanje" osobe koja ćori kraj tebe, a ti misliš kako što prije pobjeći. U svakom slučaju, dok si ti ok s time, dokle god tvoji prijatelji znaju gdje si i dokle god si siguran/na – povremena epizoda pijanog seksa je sasvim u redu.



Seks s bivšim/om: Mnogi od nas su u okolnostima da tijekom studija četo nalijeću na svoje bivše partnere. U ranim dvadesetima, šanse da ćeš susretsti srednjoškolsku ljubav ili kolegu/icu s prve godine s kojim si flertala/o su velike, a nakon dva-tri pića inhibicije popuštaju i lako se naći u zemlji seksa s bivšima. Iako je ovaj teritorij zabavan za jednu noć, prije upuštanja u ovakve epizode trebaš dobro razmisliti o posljedicama: možda jednostavno moraš okrenuti novi list i početi gledati oko sebe pa umjesto s bivšom/im pronaći nekoga novog jer svi znamo da su bivši otišli u povijest s razlogom!

Prekinuti seks: Tijekom studija moraš se naviknuti na suživot s mnogo kolega koji žive u istome domu kao i ti ili s cimerima s kojima dijeliš stan. Ovo znači da će tvoj seksualni život manje-više biti poznat svima. Tanki zidovi, znatiželjni susjedi i drski prijatelji...sve su ovo recepti za prekinuti seks kad ti na vrata upada ekipa i smije se, a ti usred posla. To može biti neugodno, ali ako to shvatiš samo kao šalu dobrih prijatelja ili okolnosti studentskog života – samo nastavi dalje i uživaj.

L.B./izvor: Her Campus
foto: arhiva

Još vijesti