Mojfaks.hr u Vijesti

Adio, amore: portal za prodaju svih stvarčica koje su vam poklonile – bivše ljubavi!

Umjesto da čuvate ove opasne mine koje će vam uništiti dobro raspoloženje, probušiti srce i dušu poput švicarskog sira i učiniti da posegnete za kanticom najdražeg sladoleda, zašto ih ne biste iskopali iz ladica i kutija, prodali, zaradili koju kunu i podijelili priču o njima s drugim ljudima koji su se našli u istoj situaciji?

9. rujna 2014 15:20
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Baš kad pokušavaš neku staru vezu ostaviti tamo gdje joj je i mjesto – u prošlosti, iskopaš neku sitnicu, dranguliju i sasvim trivijalnu stvar (kao igračku iz kinder jaja) i jedan se dio emocija vrati zbog čega napravite pet koraka unatrag.

Može se dogoditi da u tom trenutku osjetite ljutnju, tugu ili bijes – osjećaje koje ste mislili da ste davno zakopali. Kako je moguće da prsten, šal ili par čarapa mogu uzrokovati ciklon emocija u vama? Najčešće zato jer su ovi predmeti simboli nekih prošlih vremena, kad ste bili sretni s dotičnom osobom.

Ako niste znali da mjesto za prodaju ovakvih \'suvenira\' koji otvaraju vrata pakla postoji, posjetite web stranicu ‘Never Liked It Anyway’ na kojoj ćete se riješiti svih stvarčica iz prošlosti, ali i uz pomoć drugih ljudi isplanirati sretnije sutra.

Kad je Samara Hodgson prekinula vezu, poželjela se riješiti prtljage – doslovno. “Prodala sam torbu koju mi je poklonio”, kaže Samara koja je za portal čula od prijatelja. “Kad inače prodajete nešto na internetu, to je dosadan proces, ali ova je stranica zabavna i duhovita i podsjeća te da je propala samo jedna veza, a ne čitav svijet.

Hodgson kaže da su je priče o prekidima, ali i planovi kako se oporaviti, a koje je čula i pročitala od drugih korisnika, napokon nasmijale i oraspoložile.

Među oglasnima možete pronaći svakakve predmete, a ima i skupljih i vrijednijih poput zaručničkog prstenja: “Mislila sam da sam pronašla svog princa na bijelom konju, ali ispostavilo se da je tražio mamicu, a ne princezu”. Ova je bivša zaručnica ponudila svoj prsten po super cijeni od 6 tisuća dolara – što je veliki popust u odnosu na prvotnu cifru od 17 tisuća dolara.

A što se tiče planova za oporavak, raznoliki su: “Moja najbolja prijateljica koja je uz mene svo ovo vrijeme odlazi sa mnom na sunčana mjesta blizu mora, gdje pijemo pića koja se poslužuju s malenim kišobranima.

Ne zvuči loše, jel da?

Osim što pomaže zaliječiti slomljena srca, ‘Never Liked It Anyway’ donira 10% svoje zarade zakladi ‘American Heart Association’ kako bi svaki prekid ipak donio i nešto dobro.

L.B./izvor: The Stir
foto: Never Liked It Anyway

Još vijesti