Mojfaks.hr u Vijesti

AIESEC te šalje na praksu: Stekni radno iskustvo u inozemstvu!

Nedavno si diplomiraola i tražiš radno iskustvo ili te jednostavno zanima kako je to raditi u inozemstvu? Izaberi jednu od AIESEC stručnih praksi u području teachinga, marketinga ili IT-a i kreni u svoju internacionalnu avanturu, a usput podebljaj svoj životopis!

19. Siječnja 2015 13:22
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Stručna praksa način je da stekneš radno iskustvo i doživiš svoje internacionalno iskustvo iz prve ruke. Jedna od stručnih praksi koju ti ovoga puta predstavljamo jest ona u Njemačkoj, gdje 21 tjedan možeš raditi na organiziranju internacionalne konferencije, a mjesečna plaća iznosi 851 dolar. Ako si završio/la menadžment i želiš raditi, ova je praksa pravi odabir za tebe.

Ako te više zanima razvoj software-a, a uz to ne želiš ići daleko od kuće, praksa u susjednoj Mađarskoj može biti tvoja prilika. Ondje možeš, u trajanju od 26 do čak 78 tjedana, raditi na razvoju software proizvoda, a mjesečna je plaća 590 dolara. Budimpešta, u kojoj se odrađuje praksa, grad je s velikim brojem kulturnih i zabavnih sadržaja, pa ćeš svoje slobodno vrijeme sigurno moći kvalitetno iskoristiti.



Ako je tvoj odabir teaching praksa, tu je prilika u Poljskoj. Podučavanje engleskog jezika djecu u dobi od četiri do šest godina može postati najljepše i najintenzivnije iskustvo u tvom životu. Osim toga, bit će to i lijep dio tvoga životopisa kada se vratiš u Hrvatsku. Praksa traje od 40 do 55 tjedana, a tvoja plaća iznosila bi 350 dolara mjesečno.

Ako se nisi našao u niti jednoj od ovih praksi, ne brini. AIESEC te kroz cijelu godinu može poslati na jednu od dostupnih praksi, ovisno o tvom profesionalnom usmjerenju i osobnim preferencijama. Dostupne prakse možeš pronaći ovdje, a za sve dodatne informacije javi se na: aiesecodlazna.praksa@gmail.com, posjeti web stranicu ili posjeti facebook stranicu.

L.B./foto: Facebook

Još vijesti