Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Ako imate ovu krvnu grupu, 45 posto su veće šanse da se zarazite koronavirusom (ali dobra vijest stiže za one s drugom grupom...)

MojFaks | Vijesti, 25.06.2020.Ako imate ovu krvnu grupu, 45 posto su veće šanse da se zarazite koronavirusom (ali dobra vijest stiže za one s drugom grupom...)

Ako i ne znate, sad je dobar trenutak da provjerite koja ste krvna grupa...

U novoj studiji znanstvenici otkrivaju da su osobe koje imaju krvnu grupu A izložene većem riziku od obolijevanja od koronavirusa i to za čak 45 posto, piše Ordinacija.

...Nitko se ne boji drugog vala? Mladi ne nose maskice u javnom prijevozu: Vozači ih ne žele opominjati da ih ne 'razapnu'...


Istraživanje se provelo nad 1900 ispitanika oboljelih od koronavirusa u Španjolskoj i Italiji te su se rezultati uspoređivali s 2000 osoba koje nisu bolesne. U novoj studiji su znanstvenici utvrdili da su osobe s krvnom grupom A povezane s povećanim rizikom od infekcije korona virusom i to za 45 posto.

...20-ak studenata zagrebačkog privatnog sveučilišta u SAMOIZOLACIJI, pisali ispit sa ZARAŽENIM kolegom...


Još je prije 3 mjeseca jedno istraživanje iz Kine pokazalo kako su osobe koje imaju krvnu grupu A podložnije zarazi za razliku od osoba koje imaju krvnu grupu 0 te su više zaštićeni od virusa. Nakon rezultata ovih istraživanja najveći je strah znanstvenika bio da će se osobe s krvnom grupom 0 previše opustiti, a osobe s krvnom grupom A se prepustiti panici.

L.B./izvor: Ordinacija
foto: Ronald Rampsch via Shutterstock


krvne gruperizik od zarazekoronavirusKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se