Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Apsolventi, pomozite mlađima: Prijavite se i pomozite učenicima slabijeg imovinskog statusa u učenju

MojFaks | Vijesti, 11.10.2017. Apsolventi, pomozite mlađima: Prijavite se i pomozite učenicima slabijeg imovinskog statusa u učenju

Pomozite učenicima koji od početka godine skupljaju jedinice...

U Gradskoj knjižnici Zadar preko 60 volontera godišnje - studenata, umirovljenika, zaposlenih i nezaposlenih profesionalaca - daruje svoje vrijeme, vještine i znanja za dobrobit žitelja Zadra i Zadarske županije.

Trenutno je otvoren poziv za profesore u mirovini, zaposlene i nezaposlene profesore te apsolvente s položenom pedagoškom grupom predmeta da učenicima osnovnih i srednjih škola slabijeg imovinskog statusa pružaju pomoć pri učenju. Rad s učenicima bio bi na volonterskoj osnovi i odvijao bi se u prostoru Središnje knjižnice i Ogranka Arbanasi.

Prijave učenika primaju se od ponedjeljka, 2. listopada 2017. do popunjenja mjesta. Broj mjesta je ograničen na 25 učenika. Raspored će se vršiti prema redoslijedu prijava učenika i raspoloživom broju volontera. Program je prvenstveno usmjeren na pomoć djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, a prednost imaju učenici s negativnim ocjenama u tekućoj školskoj godini.

Prijave volontera i učenika vrše se putem online formulara na mrežnoj stranici Knjižnice.

L.B./foto: Shutterstock


negativne ocjeneapsolventiGradska knjižnica Zadarpomoć u učenjuKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se