Mojfaks.hr u Vijesti

Autotrans za 70. rođendan poklanja kod s 20% popusta

U 2017. godini Autotrans grupa obilježava veliki jubilej, 70 godina postojanja i uspješnog rada na hrvatskom tržištu. Ovu značajnu obljetnicu obilježit će brojnim novitetima u poslovanju, kojima će posebno obradovati svoje putnike.

24. veljače 2017 12:10
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Prvi u tom nizu odnosi se na nadogradnju booking sustava ili preciznije na uvođenje myAutotrans programa registracije koji će putnicima omogućiti još bržu online kupnju karata i jednostavno upravljanje rezervacijama, a svima onima koji se registriraju do 28. veljače Autotrans poklanja PROMO KOD s 20% popusta.

myAutotrans – za one koji žele upravljati svojim rezervacijama i kupovati još brže


70. obljetnicu rada Autotrans grupa je u cijelosti odlučila posvetiti svojim putnicima, a da je tome tako najbolje potvrđuje myAutotrans program registracije, prvi u nizu noviteta koje priprema ove godine, a koji predstavlja daljnji korak u unapređenju korisničkog iskustva.

Pored činjenice da se na www.autotrans.hr mogu kupiti njihove najjeftinije karte na tržištu, ovaj program putnicima Autotrans grupe omogućuje da te iste karte kupe još brže putem računala ili mobitela, daje im pristup kupljenim kartama u svakom trenutku i pruža mogućnost upravljanja rezervacijama, a uz sve to donosi i ekskluzivne popuste i ponude.

Zahvaljujući ovom programu broj koraka potrebnih za kupnju karte sveden je na minimum budući da je opetovano unošenje uvijek istih podataka izbjegnuto kreiranjem funkcija koje omogućavaju pohranjivanje podataka o omiljenim relacijama i putnicima. Jednako važno za istaknuti je i da putnik u svakom trenutku može pristupiti svim kupljenim kartama, kako onim za realizirana tako i za buduća putovanja, može pregledavati detalje svakog pojedinog putovanja, preuzimati karte, rezervirati povratno putovanje ukoliko ima otvorenu povratnu kartu, a može i ponovo kupiti istu kartu i to sve na jednom mjestu.

Ono što će sve putnike koji kreiraju myAutotrans račun zasigurno najviše obradovati su ekskluzivne pogodnosti u obliku popusta, posebnih ponuda i najpovoljnijih cijena karata, a prva pogodnost očekuje vas već prilikom kreiranja myAutotrans računa.

Promo kod s 20% popusta – poklon prilikom registracije


Sve putnike koji se registriraju do 28. veljače 2017., na myAutotrans korisničkom računu očekuje poklon dobrodošlice – PROMO KOD s 20% popusta kojeg je moguće realizirati pri online kupnji autobusne karte za brojne linije Autotrans grupe.

PR tekst

Još vijesti