Mojfaks.hr u Vijesti

Bankarenje bez kravate: Imaš ideju? Imaš X- icu?

Prijavi se na IdejaXicu, kreativni studentski natječaj „Dana komunikacija“ pa pronađi način da kreativno potrošiš 10.000 kn na razne elektronske potrepštine!

11. veljače 2015 11:25
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Ali to nije sve!

Ako tvoj tim svojim genijalnim idejama osigura poziciju u finalu natječaja IdejaXica, bit ćete nagrađeni boravkom u Istri za vrijeme trajanja festivala i vaše će ideje biti prezentirane u sklopu službenog programa. Ako pak tvoj tim svojim prijedlogom potpuno oduševi žiri na čelu s Ninom Pentek, direktoricom službe marketinga Erste banke, čeka vas poklon bon za Sancta Domenica Brand Store trgovine u vrijednosti 10.000 kn i vaš će prijedlog u cijelosti ili djelomično biti realiziran i tržišno proveden od strane klijenta, a nagradu će vam svečano uručiti pred svima – na glavnoj festivalskoj dodjeli nagrada!

Ove godine tvoj klijent je Erste&Steiermärkische Bank, a zadatak tebe i tvog tima je osmisliti marketinšku strategiju za koncept Bankarenje bez kravate i sudjelovati u content marketing strategiji za taj koncept na ovoj web stranici.

IdejaXica je natječaj namijenjen studentima koji žele sudjelovati na nacionalnom festivalu oglašavanja „Dani komunikacija“, te svojim sudjelovanjem i kreativnim idejama zatresti tlo pod nogama poznatim marketinškim stručnjacima.

Da bi se bilo kome zatreslo tlo pod nogama, važno je da predaš svoj rad u formatu powerpoint prezentacije u kojoj objašnjavaš svoju ideju, daješ tri argumenta zašto je baš tvoja najbolja, te argumentiraš i objašnjavaš svoju strategiju pa za kraj prezentiraš i kreirani sadržaj. Sve to pošalješ na info@danikomunikacija.com do 20.ožujka 2015. pa sjedneš i čekaš potres.

Sve predane strategije i ideje smatraju se intelektualnim vlasništvom prijavitelja bez čijeg izričitog odobrenja klijent nema prava na njihovo korištenje. Iznimno, Erste banka ima pravo koristiti kroz sve svoje kanale sav sadržaj koji je kreiran na društvenim mrežama.

Svi studenti do 26. godina dobivaju besplatnu akreditaciju uz predočenje indexa.

Više o festivalu možete pronaći ovdje.

PR članak

Još vijesti