Mojfaks.hr u Vijesti

364 ležaja, dućan i kafić: Poznati trgovački lanac gradit će veliki studentski dom

Vjerovali ili ne, trgovački lanac Lidl baca se u biznis gradnje velikog studentskog kompleksa: 364 ležaja za studente, trgovinu i kafić.

23. ožujka 2018 11:19
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Njemački "div" Lidl razveselio je dublinske studente jer će osigurati smještaj za još 364 kolegica i kolega što je zaista velika stvar. Veliki kompleks koji Lidl planira izgraditi u Ballymunu, na sjevernoj strani Dublina, sadržavat će supermarket, sobe za studente i kafić.


Izvor: Wikipedia

Smještaj za studente obuhvaćat će dva bloka u kompleksu te će odmah biti spreman za kupnju mjesta u domu studentima koji to žele. Ovaj "Lidl kampus" bit će smješten nekoliko kilometara od Sveučilišta Dublin City pa vjerojatno i cilja upravo na studente tog fakulteta.

...Lidl Hrvatska predstavio program zapošljavanja mladih: plaća 8.000 kuna bruto...


Radovi će uskoro početi te se očekuje da će gradnja biti gotova za par godina. Svakako je pohvalno vidjeti da velike kompanije žele pridonijeti boljoj kvaliteti studentskog života kroz ovakve ideje kao što je Lidlova, a samo je pitanje vremena kada će im ta ideja sinuti i u drugim državama gdje se nalazi taj trgovački lanac.

Ivana Petrić
foto: Facebook@Lidl Hrvatska

Još vijesti