Mojfaks.hr u Vijesti

Blizanke koje dijele sve, čak i dečka!

Njih dvije su opsesivne blizanke koje su toliko bliske da u posljednjih 15 godina nisu provele duže od 30 minuta jedna bez druge, a jednom su čak dijelile i dečka. Kako kažu, sada ih veze više ne zanimaju jer se osjećaju kao da su međusobno vjenčane, a kako bi izgledale identično – broje zalogaje i jedu potpuno istu količinu hrane.

26. svibnja 2014 12:56
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svaki dan nose jednaku odjeću, ali u drugačijim bojama, a dijele i isti profil na Facebooku, kao i mobilni telefon. Već 19 godina, mjere svaki zalogaj hrane i gutljaj pića, a u tome im pomažu vage i šalice za mjerenje. Tako mogu biti sigurne da će im oblik i veličina tijela ostati potpuno jednaki!

To je zaista kao da smo jedna osoba u dva tijela. Jedemo zalogaj po zalogaj, i uvijek se međusobno upozoravamo kada će biti posljednji zalogaj, kako bismo znale kada je druga sita. Ako Becky neće desert, neću ga jesti ni ja. U jednom trenutku ja sam imala malo više kilograma od Becky, pa su ljudi počeli govoriti da sam ja ‘veća’ blizanka, a to smo mrzile. Odlučile smo ići na dijetu, i od tada imamo potpuno istu kilažu”, kaže Amy.

1993. godine upoznale su sada bivšeg dečka Chrisa na jednoj zabavi.

U isto vrijeme smo izlazili, a uvijek je izvodio obje na spoj. On je jedini muškarac s kojim smo obje imale seksualne odnose, ali ne u isto vrijeme. Kao blizanke koje su povezane, znale smo koja je kada raspoložena. Nikad nismo bile ljubomorne, jer on nikad ne bi birao između nas dvije”, prisjećaju se blizanke Amy i Becky Glass.

Međutim, već deset godina nisu izašle s muškarcem, a odlučile su i da se neće udavati. Obje imaju diplome, a osnovale su zajendičku firmu. Razmišljale su da posvoje dijete, ali su odustale jer “previše vole putovati, a dijete je velika odgovornost”.

Ove dvije nerazdvojne žene tvrde da su sve vrijeme u majčinoj utrobi bile jedna uz drugu, potpuno spojene, a dijelile su čak i srčani ritam pa njihova majka do samog poroda nije znala da nosi blizanke. Tako objašnjavaju svoju nevjerojatnu povezanost.




L.B./izvor:
Daily Mail
foto: Screenshot
/YouTube

Još vijesti