Mojfaks.hr u Vijesti

Božićnice i za studente? O da! Ova se općina isprsila s čak tisuću kuna!

I studenti u prosincu imaju više troškova – kupovina darova za pod bor ne zaobilazi ni plitki, studentski džep. Uz studentske poslove, stipendije i potporu roditelja, nekada u ovoj situaciji uskoče i lokalne samouprave.

11. prosinca 2019 13:41
Božićnice i za studente? O da! Ova se općina isprsila s čak tisuću kuna!

Božićnice i za studente? O da! Ova se općina isprsila s čak tisuću kuna! Foto: MojFaks

Općina Sveti Ilija u 2019. godini nastavlja s tradicijom isplate božićnica koje će dobiti redovni i izvanredni studenti.

Pravo na božićnicu imaju redovni studenti i izvanredni studenti koji se u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vode kao nezaposleni dulje od 3 mjeseca, piše eVaraždin. Kako bi ostvarili pravo na božićnicu studenti su dužni dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Sveti Ilija popunjeni obrazac prijave, potvrdu fakulteta kao dokaz o redovnom upisu u akademsku godinu 2019./2020., osobnu iskaznicu radi dokaza prebivališta.

Izvanredni studenti dužni su uz navedeno priložiti i uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje o nezaposlenosti. Prijava se može dostaviti osobno ili poslati elektroničkom poštom (opcina.sveti.ilija@gmail.com) zaključno s 13. prosinca 2019. godine.

Isplata božićnica održat će se u prostorijama Društvenog doma u Seketinu u subotu 21.prosinca godine u 9 sati.

L.B./foto: arhiva/MojFaks

Još vijesti