Mojfaks.hr u Vijesti

Burgeri kakve još niste probali: Pogledajte kako je bilo na otvorenju Zagreb Burger Festivala

Otvorenje Zagreb Burger Festivala prošlo je u obilju dobrih burgera te bogatom glazbenom programu.

19. rujna 2016 15:55
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Svoje kreacije nudilo je 8 vrhunskih burger restorana, a da je burger scena u ekspanziji pokazali su dugi redovi posjetitelja koji su bez problema čekali i po 45 minuta na svoj odabrani burger.

U četvrtak 15.09. na pozornicu su izašla Bolesna braća te rasplesala zaigranu publiku svojim hitovima "Čiča miča", "Lovačke priče", "Patriša".



U petak 16.09. krenulo se istim tempom, a da ponuda burgera zadovolji svu publiku na Zagreb Burger festivalu nudili su se crveni, zeleni i crni burgeri, domaći krumpirići sa ružmarinom i crvenom paprikom, pileći burgeri te veggie i vegan burgeri.

Na večer na scenu je stigao DJ Bronco koji je svojim 50s&60s\' rock\'n\'roll, rhythm\'n\'blues, prljavi rockabilly, super-soničnim surf i garage te soul hitovima dizao atmosferu. U subotu su već od 12h ljubitelji burgera strpljivo čekali svoju narudžbu, a niti kiša nije uspjela rastjerati mnoštvo koje nije hjelo propustiti kušati najbolje zagrebačke burgere.



Tu noć oko 20 h na pozornicu je stigao DJ Phat Phillie - kultna figura hrvatskog i svjetskog hip hopa - koji je zavrtio svoju čaroliju, te rasplesao sve prisutne.



Nedjelja je bila rezervirana za dječju radionicu pod nazivom "Burger by Kids" gdje su mališani pripremali svoje burger kreacije.



Kreativno uređenje sajta balama sijena, drvenim kolutovima kao stolovima te lampicama iznad kućica, festivalu su unijeli dašak romantike.



Pred nama je još punih 7 dana festivala gdje ćete moći uživati u burger konceptima Submarin BBQ-a, Rougemarina, Boys Burger Bara, Kitchen & Grill PLAC-a, Brko & Brko, MY burger by PIK - po recepturi Branka Ognjenovića, Restaurant & Night Bara Maredo Grill i ChevapRollsa.

Glazbeni program koji Vas očekuje:

19.rujna - DJ Wiliam Collins
20.rujna - DJ Wiliam Collins
21.rujna – DJ Eddy Ramich
22.rujna - Songkillers
23.rujna - DJ Bizzo Brigante
24.rujna - B and The Bops
25.rujna - Jazz natašte

PR tekst

Još vijesti