Mojfaks.hr u Vijesti

Čokolada u listićima: praktično, fino, ludo!

Ne znamo kakvo mišljenje imate o siru u listićima (je li to uopće sir ili samo nešto što se tako reklamira?), ali sigurni smo da će vam ovaj novi proizvod u istom obliku biti jako privlačan...

11. prosinca 2015 10:51
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Odsad možete kupiti čokoladu u listićima s kojom možete raditi slatke sendviče, rolati ih u rolade i palačinke, otopiti preko voća i oblikovati u razne oblike (poput ružica).

Ovaj je novi proizvod za kojim je poludio cijeli svijet inovacija japanske tvrtke Bourbon, a možete ga naručiti on-line. Može se kupiti samo u malo većoj količini – 60 listića po narudžbi – ali to zapravo i nije tako puno, zar ne?



Ovog vikenda, čokoladu u listićima na Twitteru je predstavio Mitsuhiro Saito koji je podijelio svoje oduševljenje: "Kupio sam čokoladu u listićima, kao sir. Uključite se!"



Na web stranici kompanije koja proizvodi ovu najnoviju deliciju piše: "Čokolada bogatog okusa koja se topi u ustima sad se može kupiti u listićima debljine 2 milimetra."

Možete ih staviti u/na palačinke...



...istopljene preko banana.




Možete ih omatati u tortilje, wrapove i palačinke.



Jesmo li spomenuli da sadrže 1,3% alkohola?




Trenutno ih više nema na zalihi (ne čudi nas da se sve rasprodalo u rekordnom roku), ali inače 60 listića možete kupiti po cijeni od 3,240 yena (otprilike 187 kuna).

L.B./izvor i foto: Bourbon

Još vijesti