Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Dafne Almazán Anaya – 10-godišnjaka koja je upisala faks

MojFaks | Vijesti, 25.05.2012.Dafne Almazán Anaya – 10-godišnjaka koja je upisala faks

Dafne Alamazan Anaya ima deset godina i upisala je fakultet te tako postala najmlađom studenticom u Meksiku. Upisala je Instituto Tecnológico de Monterrey te će studirati medicinu. Zvuči doista nevjerojatno za malu djevojčicu poput nje, ali je istina.

Dafne je sa šest godina započela osnovnu školu. U manje od četiri godine završila je osnovnu i srednju školu te gimnaziju te se sa deset godina upisala na fakultet. Kaže kako je već s tri godine imitirala svoju sestru u učenju.

Čini se kako je genijalnost normalna pojava u ovoj obitelji. Dafnin brat Andrew je dobio svoju prvu fakultetsku diplomu sa 16 godina, a sestra Delanie (14) također već studira.

Dafne kaže kako jako puno čita tijekom dana, a televiziju ne gleda pretjerano osim nekih igranih  filmova i dokumentaraca.

Dafnina majka kaže kako je Dafne sasvim normalna djevojčica koja stalno nekud ide i često razbija stvari te se, usprkos činjenici da je već studentica i dalje voli igrati.N.LJ.J.
Foto: photoxpress.com


djetefakultetinteligencijaKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se