Vodič za brucoše #samostalno #prvikoraci #prviposao #napuninovčanik #svezafaks

Danas počinju prijave za upis na diplomske studije

MojFaks | Vijesti, 24.08.2011.Danas počinju prijave za upis na diplomske studije

Od danas se zaprimaju prijave za upis na diplomske studije na fakultetima i akademijama zagrebačkog Sveučilišta.

Prema odluci Senata zagrebačkog Sveučilišta, upisnom kvotom za iduću akademsku godinu osigurano je ukupno 8,800 slobodnih mjesta, od čega 7,608 mjesta za redovite studente, 995 mjesta za izvanredne te 197 mjesta za studente strane državljane.

1,914 studenata studirat će bez plaćanja školarine, 2,032 plaćat će participacije u troškovima studiranja po lineranom modelu, dok će 3,662 studenata plaćati maksimalne iznose participacija.

Na većini fakulteta nisu se mijenjali iznosi plaćanja participacije, osim manjih povećanja na Fakultetu elektrotehnike i računarstva te na Matematičkom odsjeku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta.

S obzirom na zadnju akademsku godinu upisna kvota za diplomski studij povećana je za 76 mjesta i to ponajviše zbog otvaranja novog studentskog programa sestrinstva na Medicinskom fakultetu.

Cjelokupni natječaj te  podatke o terminima prijava i upisa, kao i o kvotama i iznosima participacija na pojedinim studijskim programima možete provjeriti na: http://www.unizg.hr/

N.LJ.J.


>> Pregled svih fakulteta i ustanova pogledajte u dijelu GRUPE
studentistudiranjefakultetKako bi poboljšali funkcionalnost stranice, MojFaks koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se