Mojfaks.hr u Vijesti

Dinner in the Sky – najposebnija večera vašeg života

Dinner in the Sky® Zagreb otvara svoja vrata u lipnju 2014. na samo 5 dana (11.06.-15.06.) kako bi predstavio jedinstveni Dinner in the Sky® doživljaj svim zainteresiranim klijentima.

10. travnja 2014 12:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Tih ćemo dana Dinner in the Sky® doživljaj nuditi zajedno s jedinstvenim kulinarskim užitkom – u centru Zagreba. Stol s 22 ljudi na visinu od 50 metara postavit će tim stručnjaka kako bi se gostima i njihovim prijateljima omogućila najposebnija večera njihovog života.

Događaj će tijekom 5 dana ugostiti jednog od najboljih chefova u Hrvatskoj i na Balkanu. Tijekom večernjih događaja, chef će se osobno pridružiti gostima na visini od 50 metara kako bi posluživao i pričao o svojoj hrani i jelovniku. Ta će ekskluzivna atmosfera s izvanrednom hranom i izravnim kontaktom sa chefom stvoriti nezaboravan doživljaj.



Možete birati između 5 različitih paketa, ovisno o jelovniku i trajanju događaja.

Brunch in the Sky® € 39,-
Lunch in the Sky® € 59,-
Champagne in the Sky® € 29,-
Dinner in the Sky® € 99,- sa chefom dana
Cocktail in the Sky® € 29,-

Za posebne zahtjeve, mogućnosti dobivanja poklon bonova, privatne ili korporativne događaje uključujući VIP salon.



Dinner in the Sky proizvod je koji je razvio Events in the Sky u skladu s dvjema ključnim riječima: ekskluzivnost i sigurnost.

Svojim klijentima želimo pružiti najekskluzivnije iskustvo ikada zamišljeno na potpuno siguran način. Svi su naši koncepti dizajnirani prema njemačkom standardu DIN 4112. Oprema je izrađena u Belgiji pod nadzorom Rheinlanda TÜV. Ova opsesija sigurnošću vjerojatno je jedan od razloga zašto se Dinner in the Sky trenutačno odvija u više od 40 zemalja te ima službena ovlaštenja zemalja s najstrožim pravilima kao što su SAD, Kanada, Australija, Južnoafrička Republika, itd.

Pogledajte video!




Još vijesti